Alkollü sürücü mahalleliye dehşeti yaşattı! Ortalık savaş alanına döndü

İstanbul Tuzla’da aşırı hız yapan alkollü sürücü dehşet saçtı. Ağaca çarptıktan sonra evin bahçesine dalan sürücü ancak elektrik direğine vurarak durabildi. Kazadan sonra ortalık adeta savaş alanına döndü.

Tuzla Vatan caddesi'nde meydana gelen olayda, otomobili ile seyir halinde olan O.Ö.Ş. isimli sürücü direksiyon hakimiyeti kaybederek kaldırıma çıktı. Kaldırımda bulunan ağacı kıran sürücü daha sonra bir evin bahçe çitlerini kırdı. Alkollü sürücü ancak  yol kenarında bulunan elektrik direğine vurarak durabildi. 

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Otomobil içinde sıkışan 2 kişiyi itfaiye ekipleri bulundukları yerden çıkartarak sağlık ekiplerine teslim etti. Yaşanan olayda araç sürücüsü O.Ö.Ş. kazayı hafif yaralı olarak atlatırken yanında bulunan şahıs ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.Alkollü sürücü mahalleliye dehşeti yaşattı! Ortalık savaş alanına döndü - Resim : 2

Polis ekiplerinin otomobil sürücüsüne alkol testi yaptığı ve alkollü olduğu öğrenildi. Kazanın ardından başka bir kaza yaşanmaması için polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken kazaya karışan araç, çekici yardımı ile olay yerinden kaldırıldı. Polis ekipleri olay yerinde kazaya ilişkin çalışma başlattı.