Yangından kurtulmak için 3 kişinin aşağıya atladığı görüntüler ortaya çıktı

İstanbul Zeytinburnu'nda 4 katlı binada çıkan yangında mahsur kalan biri kadın, yabancı uyruklu 3 kişi alevlerin arasından aşağıya atlamıştı. Alev kapanından kaçan kişilerin atladıkları anlara ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı.

Yangın, Zeytinburnu Veliefendi Mahallesi 75/12 Sokak'ta saat 01.45 sıralarında 4 katlı binanın en üst katında sebebi bilinmeyen nedenle yangın çıktı.

Alevlerin arasında kalan biri kadın yabancı uyruklu 3 kişi aşağıya atladı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan ikisinin durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Yaşanan olay çevredeki bir iş yeri kamerasına yansıdı.

Görüntüler ortaya çıktı 

Çevrede bulunan bir iş yerinin kamerasına yansıyan görüntülerde, yangını fark edenlerin battaniye ile yanan daireden atlamaya çalışanlara yardımcı olmaya çalıştıkları görünüyor.

Yanan daireden atlayan bir kişi duvarda duran klima motoruna çarparak yere çakılıyor. Diğer bir görüntüde ise, yatak taşıyan insanlar görünüyor. Yola konulan yatağa iki kişi peş peşe atladığı anlar ile olay yerine gelen itfaiye yansıyor.

 

.