İstanbul’da akılalmaz anlar: Eski eşinin evine girmek için öyle şeyler yaptı ki detaylar şaşkınlık yarattı

İstanbul Sultangazi’de Süleyman Yıldız isimli şahıs, 3 yıl boşandığı eşinin ikinci kattaki evine merdiven yardımıyla girmeye çalıştı. Yıldız’ın eski eşi durumu fark ederek çığlık atıp, Yıldız’a saksı atmaya çalıştı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri şahsı gözaltına aldıktan sonra serbest bırakılırken olay anının kamera görüntüleri şaşkınlık yarattı.

İstanbul’da akılalmaz anlar: Eski eşinin evine girmek için öyle şeyler yaptı ki detaylar şaşkınlık yarattı

Alınan bilgilere göre olay 7 Temmuz Cuma günü saat 13.30 sıralarında, Cebeci Mahallesi'nde 3 katlı bir binada yaşandı. İddiaya göre, Süleyman Yıldız isimli şahıs, 3 yıl önce boşandığı eşiyle konuşmak için evinin önüne gitti. Eski eşinin kapıyı açmaması üzerine Yıldız akılalmaz bir yönteme başvurdu.

3 MERDİVENİ İPLE BİRLEŞTİRDİ

Yıldız, çevredeki iş yerlerinden satın aldığı 3 merdiveni iple birleştirerek eski eşinin 2'inci kattaki dairesine çıkmaya çalıştı. Tek başına yapamayacağını anladığında yanındaki iş yerinde çalışan bir kişiden yardım istedi.

İstanbul’da akılalmaz anlar: Eski eşinin evine girmek için öyle şeyler yaptı ki detaylar şaşkınlık yarattı - Resim : 1

ESKİ EŞ DURUMU FARK ETTİ

Merdivenle eşinin dairesine çıkan Süleyman Yıldız'ı eski eşi fark edince ortalık karıştı. Eski eş, Yıldız’ı görünce çığlık atıp, Yıldız’ın üzerine üstüne saksı atmaya başladı.

POLİS OLAY YERİNE GELDİ

Yardım eden kişi durumu anlayınca Yıldız'ı aşağı indirip arkadaşı ile engelledi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, Süleyman Yıldız'ı gözaltına alarak polis merkezine götürdü. Yıldız ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

İstanbul’da akılalmaz anlar: Eski eşinin evine girmek için öyle şeyler yaptı ki detaylar şaşkınlık yarattı - Resim : 2

“ARABANIN ÜSTÜNE DÜŞÜYORDU YARDIM EDELİM DEDİK”

Süleyman Yıldız'ın yardım istemesi nedeniyle merdiveni tutan Erdem Sağlam olayı şu sözlerle anlattı: "Adam geldi 3 tane merdiveni birbirine bağlamış. Arabanın üstüne düşüyordu merdiven, bir türlü duvara dayayamıyordu, bizde 'Yardım edelim' dedik. Bir baktım yukarı çıkıyor, ablada yukardan bağırdı. Adamı indirdim aşağı. Adam elektrik işi yapıyor sandım. Kadın, 'Ne işin var burada' diye bağırdı.”

“ÇAMAŞIR İPİ ALIP DIŞARI ÇIKTI”

Süleyman Yıldız'ın merdiven sorduğu, daha sonrada merdivenleri bağlamak için çamaşır ipi satın aldığı züccaciyenin sahibi Serdar Tokgöz, "Bizden merdiven istedi, olmadığını söyledik. Daha sonra tekrar içeri girip, çamaşır ipi alıp dışarı çıktı" dedi.

İstanbul’da akılalmaz anlar: Eski eşinin evine girmek için öyle şeyler yaptı ki detaylar şaşkınlık yarattı - Resim : 3

GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Süleyman Yıldız'ın merdiveni tek başına binaya dayamaya çalıştığı ardından yardım eden kişi tarafından engellediği anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Mahallede bulunan bir züccaciyeden merdiven istediği ve çamaşır ipi aldığı anlarda güvenlik kamerasıyla kaydedildi.