İstanbul’da akılalmaz saldırı kamerada: Kadınlara yangın tüpü sıktılar!

İstanbul Fatih’te otomobilde seyir halinde olan 3 şahıs, kaldırımda bekleyen kadınlara önce “Çalışıyor musun?” dedi daha sonra yangın tüpü sıkarak saldırdı. 3 şahıs yaptıklarını saldırıyı “Semti böceklerden arındırıyoruz” notuyla sosyal medya hesaplarından paylaştılar.

Fatih Çapa’da dün akşam saatlerinde bir cadde üzerine otomobilde seyir halinde olan 3 şahıs, kaldırımda bekleyen kadınlara yangın tüpü sıkarak saldırdı.

Otomobilde seyir halinde ilerleyen üç şahıs, kaldırımda bekleyen kadınların üzerine yangın tüpü sıkarak saldırdı. Şahıslar, yanlarına aldıkları yangın tüpüyle önce kadınların yanına yanaştı.

YANGIN SÖNDÜRME TÜPÜYLE SALDIRDI

Sonrasında ise kadınlara ‘Çalışıyor musunuz?’ sorusunu yöneltmesinin ardından yangın tüpü sıkarak saldırıya geçti. Bir anda yangın tüpü sıkılmasıyla şoka uğrayan kadınlar nereye kaçacaklarını bilemedi. Yaşanan olayın ardından üç şahıs gülerek araçla yollarına devam etti. O anları sosyal medya hesaplarından, “Semti böceklerden arındırıyoruz” notuyla paylaştılar. Kadınların olayla ilgili şikayetçi olmadıkları öğrenildi.