İstanbul'da Bahçelievler, Şişli, Küçükçekmece, Bakırköy ya da Avcılar... Acil toplanın, felaket haberi geldi. 55 gün verildi

Meteorolojik kaynaklar tarafından İstanbul için kötü haber verildi. İstanbul'un sadece 55 günlük suyu kaldı. Bahçelievler, Şişli, Küçükçekmece, Bakırköy ya da Avcılar bu durum hepimizi ilgilendiriyor.

İstanbul'da Bahçelievler, Şişli, Küçükçekmece, Bakırköy ya da Avcılar... Acil toplanın, felaket haberi geldi. 55 gün verildi

Meteorolojik kaynaklar tarafından İstanbul'a yönelik kötü bir haber verildi. İstanbul'da bugün beklenen yağışların etkili olmaması ve yağışı daha çok Kocaeli ve Sakarya'nın alması, paniği artırdı. Çünkü İstanbul'da kuraklık iyice etkisini göstermeye başlayacak. 

55 GÜNLÜK SU KALDI 

Hava Forum tarafından aktarılan son bilgilere göre İstanbul'un sadece 55 günlük suyu kaldı. Söz konusu paylaşımda, "İstanbul'da 55 günlük su kaldı. Önümüzdeki 15 günde metrekareye toplam 8-13 kg yağış bekleniyor. Bu çok çok az." ifadelerine yer verildi. 

"ASIL YAĞIŞLARA 30-35 GÜN VAR" 

Hava Forum tarafından yapılan paylaşımın devamında ise şu ifadeler kullanıldı: 

"Barajları doldurucu asıl yağışlara kavuşmamız için 30-40 günü verildi. Yani her şeyin ucu ucuna... Eylül sonunda musluklardaki koku değişmeden, tasarruf şartı!"