Baraj kenarında cesedi bulunmuştu! Flaş gelişme

İstanbul'da baraj kıyısında cesedi bulunan kişinin ölümünde flaş gelişme yaşandı. Ölümünden önce görüştüğü iki kişi gözaltına alındı.

Baraj kenarında cesedi bulunmuştu! Flaş gelişme

İstanbul’da baraj kenarında cesedi bulunan Şahigül Buluş’un öldürülmesiyle ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı. Hakkında kayıp ilanı bulunan Buluş’un en son gözaltına alınan iki şüpheli ile görüldüğü belirtildi.

Maltepe Başıbüyük Barajı yakınında saat 14.30 sıralarında balık tutmaya giden 2 arkadaş, yerde hareketsiz halde yatan bir kadın gördü. Yarı çıplak halde olan kadının kanlar içerisinde olduğunu fark eden iki arkadaş hemen polise ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Olay yerine giden sağlık ekipleri, çalılıklar arasındaki kanlar içerisinde yatan kadının ölü olduğunu belirledi. Bunun üzerine polis ekipleri, OYİ (Olay Yeri İnceleme) ekipleri ile Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Masası ekiplerine bilgi verdi. Yapılan ön incelemede, kesici alet ile yaralandığı ve buna bağlı öldüğü anlaşılan kadının, 37 yaşındaki Şahigül Buluş olduğu tespit edildi.

Hakkında kayıp ihbarı bulunan kadın ile ilgili araştırma yapan ekipler, Bulut'un en son 3 Haziran'da 21.30 sıralarında M.T. isimli bir erken ve S.B. isimli kadınla evinden ayrıldığı anlaşıldı. Polis ekiplerince ikilinin şüpheli olduğu tespit edildi. İki şüphelinin de gözaltına alındığı öğrenildi.

 Kaynak: Sözcü