İstanbul'da cumartesi ve pazar günü evden çıkma ihtimali olan herkes acil okusun. Çift düğme lazım

İstanbul'da önümüzdeki cumartesi ve pazar günü evden çıkacak olan vatandaşlar, dikkat. Güncel meteorolojik hava tahminlerini paylaşan Hava Forum, İstanbulluları uyardı. Herkes acilen bu haberi okumalı. Hava sıcaklıkları bir anda düşecek, çift düğmeli kabanları hazır etmeden sakın dışarı çıkmayın. 6-7 dereceyi geçmeyecek hava sıcaklığı, 2-3 derece olarak hissedilecek.

İstanbul'da cumartesi ve pazar günü evden çıkma ihtimali olan herkes acil okusun. Çift düğme lazım

Meteorolojik paylaşımlarıyla dikkat çeken sosyal medya hesabı Hava Forum, İstanbulluların bu hafta sonu dışarı çıkarken çok ama çok dikkatli olmaları gerektiğini duyurdu. Hava sıcaklıkları düşecek, yağış devam edecek. Çift düğmeli kabansız, montsuz dışarı çıkanlar koşarak evlerine geri dönebilir. Hava sıcaklıkları, 6-7 dereceden yukarı çıkmayacak ancak hissedilen sıcaklık 2-3 derece civarında olabilir. Cumartesi ve pazar günü, dışarı çıkacaklar iki kere düşünmeli. 

İşte Hava Forum'un sosyal medya paylaşımı;

"İstanbul'da hafta sonu planı yapanlar, dikkat! Hava buz gibi olacak... Özellikle cumartesi günü aralıklı yağmurla birlikte sıcaklık 6-7 dereceleri geçemeyecek. Yıldız rüzgarıyla hava buz gibi hissedilecek. Birçok insan cumartesi 2-3 derece hissedecek... Kabanları hazırlayın!"

İstanbul'da cumartesi ve pazar günü evden çıkma ihtimali olan herkes acil okusun. Çift düğme lazım - Resim : 1