İstanbul'da dehşet! Eczanede “Ne bakıyorsun” tartışması ölümle bitti

Şişli Teşvikiye’de bir eczane teknisyeni genç ile apartman görevlisi arasında bir anda “Ne bakıyorsun” tartışması çıktı ve tartışma kavgaya dönüştü. Küfürleşmenin sonucunda evinden silahını alan genç, eczane teknisyenini göğsünden vurdu.

İstanbul'da dehşet! Eczanede “Ne bakıyorsun” tartışması ölümle bitti

Dehşet verici olay dün akşam saatlerinde Şişli Teşvikiye’de meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre cadde üzerindeki eczanede çalışan teknisyen ile apartmanda görevli olarak çalışan görevli arasında bir anda “Ne bakıyorsun” tartışması çıktı.

Sözlü tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü ve apartman görevlisi dairesine giderek tabancasını aldı. Öfkeden deliye dönen görevli, eczaneye gitti ve teknisyeni tek el ateş ederek silahla göğsünden vurdu.

Çevredeki vatandaşların sağlık ekiplerini aramasıyla olay yerine gelen ekipler, ağır yaralı genci hastaneye kaldırdı. Hemen ameliyata alınan ecza teknisyeni, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Olayla ilgili çalışma başlatan Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü polisleri, saldırgan şahsın yan binada bulunan Kadir K. olduğu bilgisine ulaştı. Apartmanı giren polis, şahsı dairesinin önünde yakalayarak etkisiz hale getirdi. Şahsın yapılan üst aramasında olayda kullandığı tabanca ele geçirildi. Gözaltına alınan şahıs, ifadesinin alınması ve “kasten öldürme” suçundan adli işlem yapılması sonrasında adliyeye sevk edildi.