İstanbul'da dehşet veren aile faciası! Eşi ve 3 çocuğunu öldürüp intihar etti

İstanbul Beyoğlu'nda bir baba dehşeti yaşattı. 33 yaşındaki Özgür Nayman, silahla eşi Sevilay Nayman'ı ve 3 çocuğunu vurarak öldürdü. Ardından kafasına sıktığı kurşunla intihar girişiminde bulundu. Hastaneye kaldırılan Özgür Nayman'ın hayatı tehlikesi bulunduğu öğrenildi.

İstanbul'da dehşet veren aile faciası! Eşi ve 3 çocuğunu öldürüp intihar etti

Dehşete düşüren olay Beyoğlu Hacıahmet mahallesi Yokuşbaşı Sokak’ta bulunan bir evde meydana geldi. Bir evde silah sesleri gelmesi üzerine olay polise bildirildi.

BABA HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ

İhbar üzerine polis ekipleri hızla olay yerine gitti. Daireye çıktıklarında tüyler ürperten görüntüyle karşılaştı. Kanlar içinde yerde yatan 3’ü çocuk toplam 5 kişiyle karşılaştı. Kısa bir süre içinde şüpheli olduğu ortaya çıkan Özgür Nayman’ın hayat belirtisi verdiği görülmesi üzerine hemen hastaneye götürüldü.

KAFASINA SIKARAK İNTİHAR GİRİŞİMİNDE BULUNDU

Ortaya çıkan dehşet görüntülerin detayları kısa sürede ortaya çıktı. Çeşitli suçlardan 8 kaydı bulunan Özgür Nayman’nın önce, eşi Sevilay Nayman’ı, sonra da çocukları olan 9 yaşındaki Özgür Buğra’yı, 7 yaşındaki Hezdar Alaz’ı ve 4 yaşındaki Çınar Ali’yi öldürdü. Ardından kafasına sıkarak intihar girişiminde bulundu. Olayla ilgili çok yönlü soruşturmaya devam ediliyor.