İstanbul'da eksi bakiye dönemi sona eriyor... Akbilinizde para olmasa bile İETT, Otobüs ve Metro'ya binebileceksiniz

İBB'den İstanbulkart ile igili yeni karar. Karara göre artık bakiye yetersiz hatası ve sesi ile karşılaşmayacaksınız. Vatandaşlar bakiyelerinde olmasa da 15 TL'ye kadar kullanarak acil durumlarda sıkıntı yaşamadan ulaşım yapabilecek.

İstanbul'da eksi bakiye dönemi sona eriyor... Akbilinizde para olmasa bile İETT, Otobüs ve Metro'ya binebileceksiniz

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis haziran ayı toplantısının üçüncü oturumu, Meclis 1. Başkanvekili Zeynel Abidin Okul başkanlığında Saraçhane'deki belediye binasında gerçekleşti. İstanbulkart sahiplerine, kartlarında bakiye olmadığı durumlarda 15 liraya kadar ulaşım hakkı tanınmasına ilişkin teklif kabul edildi.

EKSİ BAKİYE GÜNCELLEMESİ GELİYOR

Bu arada Mecliste, mülkiyeti Büyükşehir Belediyesi'ne ait taşınmazların satışı da masaya yatırıldı. Meclis, komisyon raporları doğrultusunda Eyüpsultan, Kadıköy, Kağıthane, Pendik, Bahçelievler, Kartal, ve Zeytinburnu'ndaki taşınmazların satışı onaylandı.

İstanbul'da eksi bakiye dönemi sona eriyor... Akbilinizde para olmasa bile İETT, Otobüs ve Metro'ya binebileceksiniz - Resim : 1

Beşiktaş'taki açık otoparkın İstanbul Merkez Komutanlığına 5 yıl süreyle bedelsiz tahsis edilmesi kabul edildi.

Beyoğlu'ndaki Tarık Zafer Tunaya Kültür Merkezinin, tahsis süresinin bitmesinin ardından Galata Mevlevihanesi Müzesi Müdürlüğünce kullanılmak üzere Kültür ve Turizm Bakanlığına 5 yıl süreyle bedelsiz tahsisinin uzatılması kararlaştırıldı.