Alabora olan balıkçı teknesinde ölenlerin kimlikleri belli oldu

Fatih Samatya Sahili açıklarında içinde 13 kişinin olduğu balıkçı teknesi alabora oldu. Feci olayda 2 kişi hayatını kaybetti. Alabora olan balıkçı teknesinde ölenlerin kimlikleri belli oldu.

Alabora olan balıkçı teknesinde ölenlerin kimlikleri belli oldu

İstanbul'da Samatya Sahili açıklarında içinde 13 kişinin olduğu balıkçı teknesi alabora oldu. 2 kişi hayatını kaybederken, 11 balıkçı kurtarıldı.

İstanbul Samatya açıklarında alabora olan balıkçı teknesinde hayatını kaybeden iki kişinin kimlikleri belli oldu.

Kazada ölen Hasan Candan ve Nedim Aktaş’ın evli oldukları öğrenildi. Aktaş’ın kuzeni Gökhan Aktaş, "İki tane çocuğu var. Ailesi yeni öğrendi" dedi.

Samatya açıklarında “Kumsal-55” isimli balıkçı teknesi alabora olarak batmıştı. Batan teknede bulunan 13 personelden 11’i kurtarılırken, 2 kişi de hayatını kaybetmişti. Alabora olan teknede hayatını kaybedenlerin kimlik bilgileri belli oldu.

Alabora olan balıkçı teknesinde ölenlerin kimlikleri belli oldu - Resim : 1

Tekne kazasında hayatını kaybeden Hasan Candan ve Nedim Aktaş’ın evli ve Ordulu oldukları öğrenildi. Ayrıca, Candan’ın bir erkek çocuğu, Aktaş’ın da iki çocuğu var.

Nedim Aktaş’ın kuzeni Gökhan Aktaş, "Ablasını kanserden kaybetti. iki tane çocuğu var. Ailesi Fatsa'da yaşıyor. Onlar da olayı yeni öğrendi" dedi.

Öte yandan, Hasan Candan'ın ve Nedim Aktaş'ın naaşlarının memleketi Ordu'ya gönderileceği öğrenildi.

Alabora olan balıkçı teknesinde ölenlerin kimlikleri belli oldu - Resim : 2

İstanbul Valiliğinden de bir açıklama yapılarak hayatını kaybeden balıkçılara Allah’tan rahmet, ailelerine sabır ve baş sağlığı dilendi.

İstanbul Valiliği: Kumsal-55 isimli balıkçı teknesi alabora olarak batmıştır

İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada olayın bugün saat 04.30 sıralarında Kumkapı Balıkçı Barınağı önlerinde yaşandığını duyuruldu. Açıklamada, “Kumsal-55 isimli balıkçı teknesi alabora olarak batmıştır. Olay yerine sevk edilen Kıyı Emniyeti, Sahil Güvenlik ve Deniz Polisi ekiplerince arama kurtarma çalışmaları başlatılmıştır" denildi.

"Hayatını kaybeden balıkçılarımıza Allah’tan rahmet diliyoruz"

Batan teknede bulunan 13 personelden 11’i kurtarılarak 112 acil sağlık ekiplerince hastaneye sevk edilmiş, 2 personel ise hayatını kaybetmiştir. Konuya ilişkin adli ve idari işlem başlatılmıştır. Hayatını kaybeden balıkçılarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine sabır ve baş sağlığı, kazazedelerimize geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz” ifadelerine yer verildi.