İstanbul'da filmleri aratmayan kovalamaca! Polisle çatıştılar, lastikleri patlayınca başka araç gasp ettiler! Korku dolu anlar kamerada

İstanbul'da yaşanan bir kovalamaca filmleri aratmadı. Vale olarak çalışan 21 yaşındaki Ogün Tekin'in öldürülmesiyle ilgili çalışma yapan ekiplerin 'dur' ihtarına uymayan otomobil, hızla kaçmaya başladı. Aracın peşine takılan ekiplerle çatışan şüpheliler, aracın lastiğinin patlaması sonrası yoldan geçen başka bir kamyoneti gasp ederek olay yerinden kaçtı. O anlara kameralara yansırken, polis aracına 7 mermi isabet ettiği belirlendi.

Başakşehir'de vale olarak çalışan 21 yaşındaki Ogün Tekin'in öldürülmesiyle ilgili çalışma yapan ekipler ile dur ihtarına uymayan otomobilin kaçması sonrası filmleri aratmayan bir kovalamaca yaşandı. O anlar güvenlik kameralarına anbean yansıdı.

Bahçeşehir'de bir restoranın önünde bulunan otomobili çalan şüpheliler kendilerini durdurmak isteyen vale Ogün Tekin'i öldürüp kaçmıştı.

İstanbul'da filmleri aratmayan kovalamaca! Polisle çatıştılar, lastikleri patlayınca başka araç gasp ettiler! Korku dolu anlar kamerada - Resim : 1

Olayla ilgili yapılan çalışmalar sırasında dün 12.30 sıralarında polis ekipleri bir otomobilden şüphelendi. Arnavutköyde ekiplerin ‘dur’ ihtarına uymayan otomobille ekipler arasında kovalamaca başladı.

Hadımköy’e kadar devam eden kovalamaca sırasında, polisler tarafından şüphelilerin bulunduğu otomobilin lastikleri patlatıldı.

İstanbul'da filmleri aratmayan kovalamaca! Polisle çatıştılar, lastikleri patlayınca başka araç gasp ettiler! Korku dolu anlar kamerada - Resim : 2

LASTİKLERİ PATLADI, KAMYONET ÇALDILAR

Hadımköy’de bir fabrikanın önünde otomobili terk eden şüpheliler yoldan geçen bir kamyoneti gasp ederek olay yerinden kaçtı.

Kamyonetin gasp edildiği anlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Şüphelilerle çatışmaya giren polislerin kullandığı otomobile 7 mermi isabet ederken, kaçan şüphelilerin yakalanması çalışmalar sürüyor.