İstanbul'da hırsızın bankaya girmek için kullandığı metot şoke etti: Film sahnelerini aratmadı

İstanbul’da gece bir iş hanına giren hırsız duvarı delerek banka şubesine geçmeye çalışırken yakalandı. 30 yaşındaki şahıs yangın merdiveninde bulunurken 21 ayrı suç kaydı olduğu öğrenildi.

İstanbul'da hırsızın bankaya girmek için kullandığı metot şoke etti: Film sahnelerini aratmadı

İstanbul’da film sahnelerini aratmayacak bir hırsızlık olayı yaşandı. Esenyurt’ta gece bir iş hanına giren hırsız duvarı delip yanda bulunan banka şubesine ulaştı. Alarmın çalmasının ardından polis ekipleri olay yerine gelerek zanlıyı yangın merdiveninde yakaladı. 21 farklı suçtan kaydı olan zanlı tutuklanıp cezaevine gönderildi.

İŞ HANINDAN BANKA ŞUBESİNE SIZMAYA ÇALIŞTI

Olay, Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı'nda yaşandı. Caddede bulunan bir iş hanına giren hırsız, ikinci katta bulunan bir iş yerinden laptop, tablet ve bin 40 TL para çaldı. Zanlı daha sonra duvarı delerek yan taraftaki banka şubesine geçti. Bu sırada alarmın çalmasıyla paniğe kapılan zanlı, yangın merdivenine saklandı.

İstanbul'da hırsızın bankaya girmek için kullandığı metot şoke etti: Film sahnelerini aratmadı - Resim : 1

YANGIN MERDİVENİNE SAKLANMIŞ HALDE BULUNDU

Emniyet Müdürlüğü ekipleri, zanlının banka şubesinde olma ihtimaline karşı geniş çaplı bir inceleme yaptı. Emre M. (30) isimli zanlı, yangın merdivenine saklanmış şekilde kıskıvrak yakalandı. Emniyete götürülerek ifadesi alınan zanlının 21 adet suç kaydı olduğu belirlendi. Adliyeye sevk edilen zanlı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İstanbul'da hırsızın bankaya girmek için kullandığı metot şoke etti: Film sahnelerini aratmadı - Resim : 2

ÜNLÜ HAPİSHANE DİZİSİ PRİSON BREAK'İ ANIMSATTI

Yaşanan olay dünyaca ünlü hapishaneden kaçış dizisi Prison Break’i anımsattı. Dizide hapse düşen Michael Scofield karakterinin, kaldığı koğuşta duvarı delip hapishaneden çıkmaya çalışması yer alıyordu.

İstanbul'da hırsızın bankaya girmek için kullandığı metot şoke etti: Film sahnelerini aratmadı - Resim : 3