İstanbul'da iğrenç olay! Temizliğe giden genç kadın kabusu yaşadı

İstanbul'da bir eve temizliğe giden genç kadın kabusu yaşadı. Eve geldiklerinde şahsın evin kapısını kilitlemesiyle şok olan genç kadın, büyük bir korku yaşadı.

İstanbul'da iğrenç olay! Temizliğe giden genç kadın kabusu yaşadı

Fatih'te meydana gelen olayda, olay günü geçimini temizlik yaparak sağlayan 36 yaşındaki B.M. isimli genç kadın, kendisini arayarak evini temizletmek istediğini söyleyen 51 yaşındaki Y.Ş. isimli şahısla buluştu. Buluştuktan sonra birlikte Y.Ş.'nin evine gittiklerinde, içeri girdikten sonra Y.Ş.'nin evin kapısını kilitlemesiyle büyük bir korku ve panik yaşayan B.M. isimli genç kadın, korku dolu anlar yaşadı.

Y.Ş., genç kadına cinsel saldırıda bulundu. B.M. isimli genç kadın kendisine direnince şüpheli şahıs, genç kadını darp etti. Şüpheli şahıstan kurtulmak için sürekli bağıran ve yardım isteyen genç kadının yardımına çevredekiler yetişti. Bir süre sonra genç kadının yardım çığlıklarını duyan çevredekiler, polisi arayarak ihbarda bulundu. Olay yerine gelen polis ekipleri şüpheli şahsı gözaltına aldı. Şüpheli daha sonrasında adliyeye sevk edildi. Adli Tıp Kurumu Merkez Adli Tıp Şube Müdürlüğü, genç kadının basit şekilde yaralandığını rapor etti.

Genç kadının iddialarının hayal ürünü olduğunu söyledi

Sabah'ın haberine göre şüpheli Y.Ş., İstanbul Sulh Ceza Mahkemesi'ndeki ifadesinde B.M. isimli genç kadınla 5-6 aydır tanıştıklarını, birkaç kez dışarıda buluşup görüştüklerini, olaydan bir gün önce kendisinin evinde görüştüklerini, olay günü yine aynı şekilde buluşup eve gittikleri esnada başka bir kız ile selamlaştığını, eve gittiklerinde B.M. isimli genç kadının kendisine birden saldırmaya başladığını ve kendisinin de karşılık vererek genç kadına birkaç kere vurduğunu ileri sürdü. İfadesinin devamında şüpheli Y.Ş., tartışma sırasında genç kadının cama çıkarak sanki cinsel saldırıya uğruyormuş gibi bağırmaya başladığını ve genç kadının iddialarının hayal ürünü olduğunu söyleyerek üzerine atılı suçları reddettiğini belirtti.

12 yıl 6 aya kadar hapis cezası istemi

Şüphelinin sorgusunun ardından İstanbul Sulh Ceza Mahkemesi, şüpheliyi tutukladı. Savcılık da, soruşturma sonucunda şüpheli şahsın 'Mala zarar verme', 'Nitelikli cinsel saldırı', 'Cebir, tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından 12 yıl 6 aya kadar hapis cezası istemiyle yargılanmasına karar verdi.