İstanbul'da ikinci Eros vakası daha yaşandı! Tontik isimli kedi vahşi şekilde katledildi

İstanbul'un Eyüpsultan ilçesi Çırçır Mahallesi'nde bulunan Akbaşlar Sitesi'nde ikinci Eros vahşeti yaşandı. Site sakinlerinin beslediği Tontik isimli kedi vahşi şekilde katledildi. Tontik'in annesinin de geçtiğimiz aylarda yine vahşi şekilde öldürüldüğü öğrenildi.

İstanbul'da ikinci Eros vakası daha yaşandı! Tontik isimli kedi vahşi şekilde katledildi

İstanbul'un Eyüpsultan ilçesi Çırçır Mahallesi'ndeki Akbaşlar Sitesi 5-6-7 bloklar arasında yaşanan katliam kan dondurdu.

Site sakinlerinin beslediği Tontik isimli kedi başına vurularak öldürülmüş şekilde merdiven boşluğunda bulundu. Site sakinleri yaşananlara isyan etti. Tontik'in annesinin de benzer şekilde geçtiğimiz aylarda öldürüldüğü belirtildi.

'KATİL YA DA KATİLLER ARAMIZDA' TEDİRGİNLİĞİ

"Cani ya da caniler aramızda geziyor" diyen site sakinleri site yönetimini suçladı. Site sakinleri Tontik'in annesinin öldürülmesinin ardından siteye kamera takılmasını istedi. Ancak bu talep kabul edilmedi. Sonrasında da bu kahreden olay yaşandı.

Güvenlik kamerası olmadığı için Tontik'in ve annesinin katili ya da katillerinin bulunmasının zor olduğunu belirten vatandaşlar cezaların caydırıcı nitelikte olmasını istedi. Site sakinleri artık bu cani ile bir yerde durmak istemediklerini, çocukları ve kendileri için endişelendiklerini, korktuklarını dile getirdi. Hayvanseverlerin Tontik'i ve annesini site dışarısında 3 senedir beslediği öğrenildi.

İstanbul'da ikinci Eros vakası daha yaşandı! Tontik isimli kedi vahşi şekilde katledildi - Resim : 1

EROS VAHŞETİNDE NELER YAŞANMIŞTI?

Başakşehir'de yılbaşı gecesi Eros isimli kediyi asansörde sıkıştırıp tekmeleyerek öldüren İbrahim Keloğlan'a verilen 1 yıl 3 ay hapis cezasının üst mahkemece bozulmuştu. Kedi Eros'u öldüren İbrahim Keloğlan'a iyi hal indirimi uygulanarak 2 yıl 6 ay hapis cezası verilmişti. Türkiye ayağa kalkmış karara tepki gösterilmişti.

KELOĞLAN'DAN PİŞKİN SAVUNMA

Duruşmada savunma yapan İbrahim Keloğlan, şunları söylemişti:

8 Şubat'ta vermiş olduğum ifademi yeniliyorum ve ben suçlu biri değilim. Yaşadığım anlık bir psikolojik çöküşten dolayı kendimi tamamen kaydedip hayatım boyunca unutamayacağım bir hata yaptım. Olay sonrası her fırsatta kilolarca mama alıp dağlık alanlarda kedi ve köpeklerle vakit geçirdim. Bu bana terapi gibi geldi. Hayvan barınaklarına bağışta bulundum. Elimden geldiğince devam edeceğim. Psikolojik destek göreceğime söz veriyorum. Bazı insanlar yanlış lanse ederek halkı kin ve düşmanlığa ittiler. Ailem ile birlikte insan içine çıkamayacak duruma düştüm. Şimdi ne ceza alırsam alayım bugüne kadar yaşadıklarım yanında hafif kalır.