İstanbul’da kan donduran anlar! Önce motosikletini yaktılar sonra da işyerini kurşunladılar

Dehşet verici olay İstanbul Kağıthane’de meydana geldi. Bir motosiklet tamircisinin önce motosikletini yaktılar sonra da işyerini kurşunladılar. Yaşanılan olayda ölen ya da yaralanan olmazken saldırı anı saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay 15 Mart Çarşamba günü akşam saatlerinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre; Barış S. adlı bir şahıs, motosiklet tamircisi Hasan Aydın’a motosikletini getirerek tamir edilmesini istedi. Hasan Aydın da motosikleti tamir ederek geri teslim etti. Ancak Barış S. tamir ücretini ödemedi ve Hasan Aydın’ı silahla tehdit ederek 40 bin lira istedi. Yaşanılan bu olayın ardın motosiklet tamircisi emniyete giderek şikayetçi oldu.

O esnada işyeri önüne gelen Barış S. tamire getirdiği ve ağabeyi Bülent S.’ye ait olduğu ortaya çıkan motosikletini yaktı. Alev alev yanan motosiklet söndürülürken, Bülent S. motosikletin yanmış halde alarak olay yerinden ayrıldı. Gece saatlerinde Barış S., ağabeyine ait diğer motosikletle işyeri önüne gelerek silahla kurşun yağdırdı. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, işyerinde hasar meydana geldi. Olaydan yaklaşık 1 hafta sonra da Barış S., motosikletle geçerken işyerine bir kez daha kurşun yağdırdı. Yaşananlar ise güvenlik kameralarına yansıdı.

Olayı anlatan işyeri sahibi Hasan Aydın, “Barış Samur ile benim sıkıntım şu şekilde başladı. Motosikletini dükkanımda yaptırdı daha sonra beni tehdit etti. Ben karakolda ifade verirken gelip benim dükkanıma ateş etti ve kapının önündeki motoru yaktı. Kamera kayıtlarında sıkıntı olduğu için ben olanları göremedim daha sonra yan dükkandan kamera kaydını aldım orada yaptıklarını izledim. İkinci kez bir daha geldi benim dükkanıma silah sıkıp kaçtı. Karakola müracaatta bulundum. İnşallah arkadaşlar saldırganı bulup bana yardımcı olurlar” dedi.

Olayın ardından harekete geçen polis ekipleri, kimliğini tespit ettikleri saldırgan Barış S.’yi yakalamak için çalışma başlattı.