İstanbul'da kan donduran olay! Camide intihar etti, eve giden ekipler korkunç manzarayla karşılaştı

İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde Nusretiye Camisi'nde 20 suç kaydı bulunan 35 yaşındaki Uğur Falay, ruhsatsız tabancayla intihar etti. Falay'ın evinde yapılan incelemede annesi Hüsna Falay ve kız kardeşi İrem Falay'ın evde ölü bulundu. Boş kovanların incelenmesi sonucunda, intihar olayı ve iki kadının ölümü arasında aynı silahın kullanıldığı tespit edildi.

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, saat 10.40 sıralarında Beyoğlu Nusretiye Camisi içerisinde, 20 suç kaydı bulunan Uğur Falay'ın (35) ruhsatsız tabancayla intihar ettiği belirtildi. Yapılan çalışma sonucunda bu kişinin, 15-25 Mart tarihlerinde cezaevinden izinli çıktığının tespit edildiği aktarıldı.
İstanbul'da kan donduran olay! Camide intihar etti, eve giden ekipler korkunç manzarayla karşılaştı - Resim : 1
ANNESİ VE KARDEŞİNİ ÖLDÜRMÜŞ
Falay'ın evinde yapılan incelemede, annesi Hüsna Falay (59) ve kız kardeşi İrem Falay (22)'ın ölü olarak bulunduğu aktarıldı. Boş kovanların incelenmesi sonucunda, intihar olayı ve iki kadının öldürülmesi olaylarında aynı silahın kullanıldığı belirlendi. 7.65 çapında tabancanın kullanıldığı her iki olayın ayrıntıları, kriminal inceleme sonrası netlik kazanacak. Konuyla ilgili tahkikat devam ediyor.