Karın ağrısıyla hastaneye gitti... Midesinden bakın ne çıktı!

İstanbul'da Nilüfer Beşli isimli bir kadın karın ağrısı şikayeti ile gittiği hastanede midesinde çivi çıktı.

İstanbul'da Kağıthane'de yaşayan 45 yaşındaki Nilüfer Beşli isimli bir kadın 6 ay önce karın ağrısı şikayetiyle bir hastaneye gitti. Bu hastanede tedavisinin yapılan kadın taburcu edilerek evine yollandı. 

Beşli'nin karnı tekrar ağrımaya başladı. Bunun üzerine Şişli Etfal Hatanesine giden Nilüfer Beşli'ye Acil departmanında ilk müdahale yapıldıktan sonra midesinde bir cisim olduğu belirlendi. 

Beşli'ye yapılan endoskopi sonrasında midesinde 5 santimlik ahşap bir çivi olduğu tespit edilerek midesinden çıkarıldı. Bu çivinin midesine nasıl girdiğini hatırlamadığını söyledi. 

Karın ağrısıyla hastaneye gitti... Midesinden bakın ne çıktı! - Resim : 2Nilüfer Beşli, olayı şu şekilde anlattı...

"Dokuz ay önce bir ameliyat oldum. Ameliyattan iki ay sonra vücudumda şişlikler başladı. Yer yer bu şişlikler vardı. Karnım şişti, balon gibi oldu. Yerimden kalkamadım, yürüyemedim, kendimi eve kapattım. Acile gidiyoruz, bir şey çıkmıyor. İlgilendiler ancak bir şey tespit edemediler. Nöroloji olsun, dahiliye olsun nereye gittiysem bir şey bulamadılar. Ameliyatlık bir işlemim olmadığını söylediler. Ancak ben ameliyat için yalvardım. Çok acılar çektim. Son olarak Dr. Emrullah Düzgün hocam senin derdine çare bulacağım diyerek endoskopi yapacağını söyledi. Çarşamba günü endoskopiye girdim. Solunum yoluyla kamerayla mideme indiler. Kamera bir cisim tespit etti midemde. Hortum yardımıyla midemden çiviyi çıkardılar. Ancak bu çivi ne zaman girdi, nasıl girdi onu hatırlamıyorum’’