İstanbul'da şok eden görüntü! Gerçek sonradan ortaya çıktı

İstanbul'da 7 Ekim 2023 tarihinde, motosiklet ile trafikte ilerleyen bir kişinin sırtında kalaşnikof görenleri hayrete düşürdü. Görüntüler tepki topladı. Kimliği tespit edilen A.O. isimli kişi yakalanarak gözaltına alındı. Ancak gerçek sonradan ortaya çıktı...

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, 7 Ekim 2023 tarihinde bazı sosyal medya hesaplarına yansıyan görüntülerde, bir motosiklet üzerinde seyir halinde ilerleyen 2 kişiden, arkada oturanın sırtında uzun namlulu silah olduğunu belirledi.

GÖZALTINA ALINDI

İncelemelerde, olayın 4 Ekim 2023 tarihinde Avcılar ilçesi Tahtakale Mahallesi Tem Ankara istikametinde meydana geldiği, seyir halinde ilerleyen motosiklette arkada oturan ve sırtında uzun namlulu AK - 47 olarak tabir edilen silahı taşıyan şahsın A.O. olduğu tespit edildi. Yakalanan A.O., gözaltına alındı.  

OYUNCAK ÇIKTI

Polis, yaptığı sorgulamalarda A.O.’nun çok sayıda suç kaydı olduğunu, sırtındaki uzun namlulu silahın ise boncuk atar oyuncak silah olduğunu tespit etti. Gözaltına alınan A.O., serbest bırakıldı. Ancak hakkında ‘kabahatler kanunu” kapsamında idari işlem yapıldı.