İstanbul'da taksici terörü bitmek bilmiyor! Eminönü'nden Mecidiyeköy'e 900 lira istedi

İstanbul'da taksiciler her gün yeni bir kaosa imza atmaya devam ediyor. Bu kez turist çifti dolandırmak isterken haber oldular. İstanbul'da tatil yaptıktan sonra ülkelerine dönmek için taksi kullanan çiftten, Eminönü'nden Mecidiyeköy'e 900 lira istendi. Turistler ise o anları cep telefonu kamerasına kaydetti.

İstanbul'da tatil yaptıktan sonra ülkelerine dönmek için taksi kullanan turist çift, Eminönü'nden Mecidiyeköy'e 900 lira isteyen taksiciyle tartıştı. Yanlarında bulunan 760 TL'yi veren çift tartışmayı kayda aldı. İstanbul'da tatil yapan turist çift, İstanbul Havalimanı'na Mecidiyeköy'den metroyla gitmek için 600 TL karşılığında anlaştı ve Eminönü'nden taksiye bindi.

Taksimetre açmayan taksici ise turist çifti Mecidiyeköy'e getirdi ancak rakamı yetersiz bularak çiftten 900 lira istedi.

GERGİNLİK ÇIKTI

Bunun üzerine taksici ile turist çift arasında gerginlik yaşandı. Taksici ile tartışan turistler, çaresiz kalınca yanlarındaki 760 TL'yi taksiciye vererek araçtan indi. Turistler, taksi şoförüyle yaşadıklarını cep telefonu kamerasına kaydetti.

Görüntülerde sağ kolunun alçıda olduğu görülen taksicinin, İngilizce konuşarak turistlerden para istediği, turistlerin ise taksiciye tepki gösterdiği görülüyor.

Taksicinin görüntülerde, "Hayır 600 lira değil. Niçin 600 lira ? Size söyledim paramı verin." dediği de duyuluyor.

TÜM PARALARINI VERDİLER 

Görüntülerde taksicinin, araçtan indikten sonra da tartışmaya devam ettiği turist çifte "1 saat 30 dakika. 40 dakika havalimanı. Anladın mı beni ?" dediği de görülüyor. Turistler, taksicinin ısrarı üzerine yanlarındaki parayı taksiciye veriyor ve bagajdaki bavullarını da alarak uzaklaşıyor.