İstanbul'da tedavi gören Kadir İnanır'ın hayranları onu Eskişehir'de görünce şaşırıp kaldı. Herkes sevgisini gösterdi

Şu anda tedavisi devam eden usta sanatçı Kadir İnanır'ı Eskişehir'de gören hayranları, usta sanatçıya sevgisini göstererek acil şifalar diledi.

İstanbul'da tedavi gören Kadir İnanır'ın hayranları onu Eskişehir'de görünce şaşırıp kaldı. Herkes sevgisini gösterdi

Beyin damarlarından birine pıhtı atması nedeniyle İstanbul'da tedavisine devam eden Kadir İnanır'ın hayranları Eskişehir'de büyük bir sürprizle karşılaştılar. 

Türkiye'deki ilk örneği olan Yılmaz Büyükerşen Balmumu Heykeller Müzesi'nde başta Atatürk olmak üzere tarihi, kültürel karakterler ile geçmişten bugüne bilim, medya, sanat, siyaset ve spor dünyasında yer alan 200'ü aşkın ünlü ismin heykeli bulunuyor.

Geliri engelli bireylerin ve kız çocuklarının eğitimi ile sağlık alanına harcanan müzenin koleksiyonuna usta oyuncu Kadir İnanır'ın balmumu heykeli de eklendi.

İstanbul'da tedavi gören Kadir İnanır'ın hayranları onu Eskişehir'de görünce şaşırıp kaldı. Herkes sevgisini gösterdi - Resim : 1

Geçirdiği rahatsızlık sonucu şu an hastanede tedavisi süren Kadir İnanır’ın Türkiye için çok önemli bir değer olduğunu belirten Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen şunları söyledi:

"Türk sinemasının efsanelerinden Kadir İnanır'a geçmiş olsun diyor, acil şifalar temenni ediyorum. Çalışmamız tamamlandı ve balmumu müzemize İnanır'ın heykeli de eklendi. Ülkemizin yetiştirdiği değerleri gelecek nesillere tanıtmak, onları anlatmak gibi bir görevimiz olduğu asla unutulmamalı. Umarım kısa sürede kıymetli sanatçımız sağlığına kavuşur ve müzeyi birlikte ziyaret ederiz."