İstanbul'da yaşandı! Damat nikaha bir gün kala ortadan kayboldu! Gelinin intikamı çok fena oldu

Evlilik hayaliyle her şeyi dört dörtlük hazırlayan gelin, nikaha bir gün kala terk edildi. Her yerde müstakbel eşini arayan kadın büyük bir hayal kırıklığı yaşarken, intikamını almak için mahkemenin yolunu tuttu.

İstanbul'da yaşandı! Damat nikaha bir gün kala ortadan kayboldu! Gelinin intikamı çok fena oldu

Bir gelinin en mutlu günü kabusa döndü. Nikaha bir gün kala terk edilen Emel E., nişanlısının her yerde aradı. 1 ay sonra nişanlısı telefonla arayıp evlenmek istemediğini söyledi. Genç kadın, kaçak damattan intikamını feci aldı. Mahkemeye verdiği eski nişanlısından tam 1.5 milyon lira aldı.

TAM 6 YILDIR BİRLİKTELERDİ

İstanbul'da yaşayan grafik tasarımcısı Emel E., 6 yıldır birlikte olduğu sevgilisiyle evlilik kararı aldı. TRTHABER'in haberine göre damat, nikaha bir gün kala ortadan kayboldu. Evlilik hayalleri kurduğu adam tarafından haber dahi verilmeden terk edilen genç kadın, günlerce uğraşsa da damada ne telefonla ne de sosyal medya üzerinden ulaşabildi. Tam bir ay sonra telefonunu açan firari nişanlı, evlenmekten vazgeçtiğini söyledi. 

SAVCILIK DA PEŞİNDE

6 yıllık ilişkisinde maddi olarak ağır bir borç altına girdiğini iddia eden Emel E., süreci yargıya taşıdı. Nişanlısına verdiği yaklaşık 1 buçuk milyon lirayı geri isteyen kadın, parayı tahsil etmek için icra takibi başlattı. Bununla da kalmayan kadın, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na 'evlilik vaadiyle dolandırıcılık' suçundan eski nişanlısından şikayetçi oldu. Emel E. başlattığı icra takibi sayesinde ödediği tüm parayı geri alırken, savcılık ise eski nişanlı hakkında 'dolandırıcılık' suçundan soruşturma başlattı.

'EVLİLİK VAADİYLE DOLANDIRDI'

Emel E.'nin avukatı Gizem Gonce, müvekkilinin evlilik vaadiyle kandırıldığını belirtti. Gonce, "Bundan dolayı biz bir icra takibi yaparak gönderilen miktar üzerinden kendisine bu banka kanalıyla ödenen paranın iadesinin yapılmasını talep ettik. İcra takibi de kesinleşti" dedi.