İstanbulkart kullananlar! Bunu yapın anında 30 TL

İstanbulkart kampanyalarına bir yenisi daha eklendi. İstanbullular’ın ulaşım kartı olan aynı zamanda alışverişlerde ve bir çok yerlerde kullanıma açılan İstanbulkart ile ilgili yeni kampanyalar düzenlenmeye devam ediyor. İstanbulkart sayfasında yeni bir kampanya daha duyuruldu. Kampanyaya göre şartlar yerine getirildiğinde İstanbulkart’ınıza anında 30 TL aktarılacak.

İstanbulkart kullananlar! Bunu yapın anında 30 TL

7’den 70’e büyük küçük demeden tüm 16 milyona yakın İstanbullu’nun kullanmış olduğu İstanbulkart ile ilgili son dakika bilgisi geldi. İstanbulkart ile yeni bir kampanya daha yürürlüğe girdi. Kampanyaya göre İstanbulkart kullananlar kampanya koşullarını yerine getirdiği takdirde anında karıtna 30 TL yüklenecek. Peki yeni kampanya şartları neler? Kampanyadan kimler faydalanabiliyor. İşte ayrıntılar...

İstanbulkart kampanyaları her geçen gün kullanıcısına kazandırmaya devam ediyor. Metro, Metrobüs, otobüs, gibi ulaşım araçlarının yanı sıra marketlerde de kullanıma açılan İstanbulkart ile ilgili olarak yeni bir kampanya daha tanıtıldı.

İstanbulkart internet sitesinde kampanya bilgilerine göre İstanbulkart’ıya market alışverişi yapanların kartına 30 TL yüklenecek. Ancak bu kampanyayla ilgili en önemli şartlardan biri daha önce marketlerden hiç alışveriş yapmamış olan İstanbulkart kullanıcıları için geçerli.

Eğer daha önce (1 – 30 Eylül öncesi) İstanbulkartınız ile alışveriş yaptıysanız bu kampanyadan faydalanamayacaksınız.

Kampanya 1-30 eylül tarihleri arasında geçerli olacak ve daha önce İstanbulkart ile hiç alışveriş yapmamış olanlar faydalanabilecek.

Eğer bu kriterleri taşıyorsanız A101, Bim, CarrefourSA, Migros ve Şok Marketler’de 150 TL’lik alışverişlerde katınıza 30 TL iade ediliyor.

İstanbulkart kullananlar! Bunu yapın anında 30 TL - Resim : 1

Kampanya geçerlilik tarihi 1-30 Eylül 2022 iken kampanya koşulları ise şöyle;

Kampanya koşulları

• İstanbulkart ile daha önce marketlerde ödeme yapmamış kullanıcıların 1-30 Eylül 2022 tarihleri arasında A101, Bim, CarrefourSA, Migros ve Şok Marketler’den yapacağı toplamda 150,00 TL ve üzeri ödemesine 30,00 TL İstanbulkart’ına iade edilecektir.
• Kampanya süresince yapılacak 150,00 TL’lik ödemenin tamamının aynı İstanbulkart ile yapılması gerekmektedir.
• Kampanyaya dijital kişiselleştirme işlemini tamamlamış, Sosyal Destek Kartları hariç tüm İstanbulkart kullanıcıları katılım sağlayabilecektir.
• Bir kullanıcı kampanyadan yalnız bir kartı ile bir kez faydalanabilir.
• Kullanıcının kampanyadan faydalanabilmesi için daha önce marketlerde harcama yapmamış olması gerekir.
• Gün içinde yapılan ödeme iptalleri toplam ödemeye dahil değildir. İptal işlemleri sonrasında toplamda 150,00 TL ödeme yapılmış olması gerekmektedir.
• Ödül 30,00 TL, 150,00TL toplam ödemenin tamamlandığı günün ertesi günü ödeme yapılan İstanbulkart’a TL talimat olarak yüklenecektir. Talimat olarak yüklenen ödül TL, herhangi bir yükleme noktasına, otobüs duraklarında yer alan talimat yükleme noktalarına, otobüslerdeki geçiş cihazlarına İstanbulkart dokundurularak ya da İstanbulkart Mobil üzerinden NFC yoluyla tanımlanabilir.
• Kampanyadan faydalanabilmek için İstanbulkart’ın kişiselleştirilmiş olması, açık rıza tercihlerinin açık olması ve en az bir ticari elektronik ileti izninin verilmiş olması gereklidir.
• Kullanıcıların kampanyalara katılım şartlarına ve sonuçlarına dair iletileri alabilmesi için önceden alınan ticari ileti onaylarına ihtiyaç duyulmaktadır. Kampanyalardan haberdar olmak ve katılmak için ticari elektronik ileti tercihleri İstanbulkart Mobil’den ya da https://bireysel.istanbulkart.istanbul adresinden düzenlenebilir.
• Ödüllendirme bilgisi İstanbulkart Mobil kullanıcılarına push bildirimi ya da SMS olarak yapılacaktır.
• Kullanıcının push bildirimi kapalı olması halinde Belbim AŞ kayıtlarında kullanıcının SMS ticari elektronik ileti izni varsa ödül bilgilendirmesi SMS ile yapılacaktır. SMS ile ticari elektronik ileti izni yoksa kullanıcılara ödül TL yüklemesi yapılacak ancak SMS iletişimi yapılamayacaktır.
• Kampanya koşullarında yer alan çerçeve sözleşme, açık rıza ve ticari elektronik ileti izin onaylarının, kampanyaya konu işlemin gerçekleşme tarih/saatinden önce verilmesi halinde kampanyadan faydalanılabilecektir.
• Sistemsel gecikmelerden kaynaklı ödül TL yüklemelerinde oluşabilecek aksaklıklarda BELBİM AŞ müşteri memnuniyeti kapsamında TL ödül yüklemesini en kısa sürede gerçekleştirecektir.
• Belbim AŞ kampanyayı durdurma ve değişiklik yapma hakkını saklı tutar.