İstanbulkart sahiplerine müjde! 5 Kasım’a kadar geçerli, elinizi çabuk tutun

İstanbulkart sahiplerine özel kampanyanın duyurusu yapıldı. Kampanyaya katılan İstanbullulara sürpriz bir ödeme yapılacak. Peki İstanbulkart kampanyası nedir? İstanbulkart kampanyasından kimler faydalanabilr? İstanbulkart kampanyasına nasıl başvurulur? İstanbulkart İSPARK kampanyası nedir? İstanbulkart yükleme kampanyası nedir? İstanbulkart kampanya 2022 nelerdir? O soruların cevabını haberimizde sizin için derledik…

İstanbulkart sahiplerine müjde! 5 Kasım’a kadar geçerli, elinizi çabuk tutun

İstanbulkart sahiplerine özel bir kampanyanın duyurusu yapıldı. Buna göre kampanyaya katılan bütün İstanbulkart sahiplerine İSPARK ödemesi hediye edilecek. Peki İstanbulkart İSPARK kampanyasına nasıl başvurulur? İstanbulkart kampanyası ne zamana kadar geçerli? İşte detaylar…

İstanbulkart İSPARK kampanyası nedir?

İstanbulkart İSPARK kampanyası, yalnızca İstanbulkart sahiplerine özel bir kampanyadır. Buna göre kampanyaya katılan herkese 18 TL tutarında İSPARK ödemesi hediye edilecek.

İstanbulkart İSPARK kampanyasına nasıl başvurulur?

18 liralık İSPARK ödemesinden faydalanmak için İstanbulkart Mobil uygulaması üzerinden, kartınıza 50 liralık yükleme yapmanız gerekmektedir.

İstanbulkart İSPARK kampanyası ne zamana kadar sürecek?

5 Ekim itibariyle başlayan İstanbulkart kampanyası 5 Kasım’da son bulacak. Kampanyadan faydalanmak isteyen vatandaşların, 5 Kasım’a kadar İstanbulkart Mobil uygulama üzerinden 50 liralık kart yüklemesi yapması gerekiyor.

Ödülü almak isteyen vatandaşlar, herhangi bir yükleme noktasına, otobüs duraklarında yer alan yükleme noktalarına kartlarını dokundurarak ya da İstanbulkart Mobil üzerinden NFC yoluyla ödemelerini alabilirler.