İstanbullular aman dikkat. Saat verildi! İşi olmayan evinde kalsın

İstanbul için yağış uyarısı yapıldı. Zaman zaman gök gürültülü sağanak şekilde görülmesi beklenen yağışların saat 18.00’dan itibaren başlayarak etkisini artırması bekleniyor.

İstanbullular aman dikkat. Saat verildi! İşi olmayan evinde kalsın

Türkiye yeniden soğuk ve yağışlı havaların etkisi altına girdi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü de bu konuda uyarı yaptı. Buna göre hava sıcaklığının en yüksek 19, en düşük 14 derece olacağı tahmin ediliyor.

İSTANBUL İÇİN SAAT VERİLDİ

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesi beklenen havaya karşı vatandaşların dikkatli olması gerekiyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğünün değerlendirmelerine göre yağış saat 18.00’dan itibaren başlayarak etkisini artıracak.

İstanbullular aman dikkat. Saat verildi! İşi olmayan evinde kalsın - Resim : 1

İSTANBUL'DA YAĞIŞ SAĞANAK VE GÖK GÜRÜLTÜLÜ OLACAK

Bu konuda sosyal medya hesabından değerlendirmeler yapan meteoroloji uzmanı Prof. Dr. Orhan Şen, "İstanbul bugün aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış var. Sıcaklık 19C. Yağış İstanbul'da bu gece ve yarın sabah saatlerinde etkisini artıracak. Yarın sıcaklık 16C'ye düşecek. Bugün ve yarın sabah rüzgar poyrazdan kuvvetli esecek” dedi.

İstanbullular aman dikkat. Saat verildi! İşi olmayan evinde kalsın - Resim : 2