İstanbullular dikkat! Metro İstanbul'dan açıklama geldi: Yılbaşında seferler sabaha kadar olacak mı?

Metro İstanbul'un sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre, 31 Aralık'ı 1 Ocak'a bağlayan gece seferleri M1A, M1B, M2, M3, M4, M5, M6, M7, M8, M9 metro hatlarında sabah seferleri başlayana kadar devam edecek. Ayrıca, T1, T3, T4 tramvay hatları ile F1 ve F4 füniküler hatlarında seferler 02.00'ye kadar uzatıldı.

İstanbullular dikkat! Metro İstanbul'dan açıklama geldi: Yılbaşında seferler sabaha kadar olacak mı?

Metro İstanbul'un sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "31 Aralık'ı 1 Ocak'a bağlayan gece seferlerimiz M1A Yenikapı-Atatürk Havalimanı, M1B Yenikapı-Kirazlı, M2 Yenikapı-Hacıosman, M3 Kirazlı-Kayaşehir Merkez, M4 Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı, M5 Üsküdar-Çekmeköy, M6 Levent-Boğaziçi Üniversitesi/Hisarüstü, M7 Yıldız-Mahmutbey, M8 Bostancı-Dudullu/Parseller, M9 Bahariye-Olimpiyat metro hatlarımızda sabah seferleri başlayana kadar devam edecek." ifadeleri kullanıldı.

T1 Kabataş-Bağcılar, T3 Kadıköy-Moda, T4 Topkapı-Mescid-i Selam, T5 Eminönü-Alibeyköy tramvay hatları ile F1 Taksim-Kabataş, F4 Boğaziçi Üniversitesi/Hisarüstü-Aşiyan füniküler hatlarında ise seferlerin saat 02.00'ye kadar uzatıldığı kaydedilen açıklamada, "1 Ocak günü kişiselleştirilmiş İstanbulkart kullanıcıları için seferlerimiz ücretsizdir." bilgisi paylaşıldı.