İstanbullular dikkat! Son rapor yayımlandı! 58 saat sürecek

Haftanın ilk gününde sabah saatlerinde başlayan ve akşam saatlerine kadar devam eden yağışlı havanın etkisi altına giren İstanbul'da hava durumuyla ilgili son tahminler de geldi. Hava sıcaklıkların 10 dereceye kadar düştüğü İstanbul'da yağışların 58 saat boyunca devam edeceği belirtildi. Hafta boyunca devam edecek yağışlı hava hafta sonu ise yurdu terk edecek ve sıcak havaya bırakacak.

İstanbullular dikkat! Son rapor yayımlandı! 58 saat sürecek

Yeni haftada yağışlı havanın etkili olması ile birlikte hava tahmin durumuyla ilgili son bilgiler de geldi. Hafta boyunca sürecek olan hava sıcaklıkların kentte hafta sonu 19 dereceye kadar çıkması bekleniyor.

58 SAAT BOYUNCA ETKİLİ OLACAK

10 Nisan pazartesi (bugün) itibariyle yağışlı havanın etkisi altına giren İstanbul'da 58 saat boyunca yağmur bekleniyor. Hava forum tarafından yapılan paylaşımda 58 saat boyunca sürecek yağışların saat 12.30 itibariyle ilk 5 saatinin geride bırakıldığı belirtilirken, söz konusu yağışların verimliliğe etkisinin altı çizildi.

İstanbullular dikkat! Son rapor yayımlandı! 58 saat sürecek - Resim : 1

YAĞIŞLI HAVA İSTANBUL'U NE ZAMAN TERK EDECEK?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son hava durumu tahminlerine göre ise yağışların 12 Nisan Çarşamba gününe kadar devam edeceği belirtilirken, 10 dereceye kadar düşen sıcaklıkların perşembe günü itibariyle yeniden yükseleceği öğrenildi.

HAVA SICAKLIĞI 19 DERECEYE KADAR YÜKSELECEK

Mega kentte, 15 Nisan cumartesi günü hava sıcaklığının 19 dereceye kadar çıkması bekleniyor.

İSTANBUL'DA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ

İstanbullular dikkat! Son rapor yayımlandı! 58 saat sürecek - Resim : 2