İstanbul'un göbeğinde dehşet! 3 kişiyi katletti, böyle yakalandı… Şişli’de gecekondudaki katliam! Kaçış anları kamerada

Şişli’de geçtiğimiz günlerde bir evde 2'si kadın 3 kişiyi öldürdüğü iddia edilen Bülent P., Adapazarı'nda gözaltına alındı. Soruşturma sonucu şüphelinin Vahit A.'yı kız arkadaşıyla birlikte olduğu, evde bulunan kadınları ise görgü şahidi oldukları için öldürdüğünü ortaya çıktı. İstanbul’un göbeğindeki vahşette şüpheli adliyeye sevk edildi.

Şişli, Kuştepe mahallesinde 4 gün önce meydana gelen olayda, bir ihbar üzerine eve giren polis ekipleri, av tüfeği ile vurularak öldürülmüş 2'si kadın 3 kişinin cesedi ile karşı karşıya kalmıştı.

Söz konusu cesetlerin Vahit Ateş, T.V. ile Merve Özturan’a ait olduğu belirlendi. Cinayet Büro Amirliği tarafından olayla ilgili başlatılan çalışmalarda polis evden çıkan şüphelinin güvenlik kamerası görüntülerine ulaştı. Söz konusu görüntülerde cinayeti işleyen şüphelinin hızla kaçtığı tespit edilirken, Adapazarı’na gittiği ortaya çıktı.

Adapazarı’nda operasyonla kıskıvrak yakalandı

Polis ekipleri Adapazarı'nda elinde bavulla güvenlik kameralarına yakalanan şüpheliyi yakalamak için operasyon yapıldı.

Operasyonda olayın şüphelisi Bülent P. gözaltına alınarak dün gece İstanbul'a getirildi. Şüphelinin olayda kullandığı pompalı tüfek ise Çağlayan'da bir evin bahçesinde bulundu.

İşte ilk ifadesi

İstanbul Cinayet Büro Amirliğinde sorguya alınan Bülent P.'nin polislere Vahit A.'nın, kız arkadaşı E. ile ilişkisi olduğunu bu nedenle onu defalarca uyardığını anlattığı öğrenildi. Ancak bir süre sonra  kız arkadaşı E.'nin halen Vahit A.'nın evine gittiğini öğrenmesi üzerine cinayetleri işlediği belirlendi.  Bülent P.'nin evde bulunan 17 yaşındaki T.V. ile 27 yaşındaki Merve Özturan'ı olaya tanık oldukları ve olay sırasında bağırdıkları için öldürdüğünü anlattığı öğrenildi. Poliste işlemleri tamamlanan şüpheli Bülent P. adliyeye sevk edildi.