İşte 200 yıl sonra insanlar da böyle olacak... Görüntüleri izleyenler elleri titreyerek geri kapatıyor. Bir çölde çekildi

İnsanlar 200 yıl sonra, görüntülerdeki suya sevinen develer gibi olabilir. Bir çölde çekilen görüntüler izleyenleri bir yandan duygulandırırken bir yandan da gelecek hakkında düşündürdü. İklim değişikliği, küresel ısınma derken dünya yaşanacak su kıtlığına yönelikte açıklamalar yapılıyor. Görüntüleri izleyenler elleri titreyerek geri kapatıyorlar.

Bir çölde çekilen görüntülerin sosyal medya üzerinden paylaşılmasının ardından görüntüleri gören uzmanlar, insanların da tıpkı görüntülerdeki develer gibi 200 yıl içinde suya böyle hasret kalacağını duyurdu. Canlıların en temel ihtiyacı olan suyun olmadığı bir dünyayı bir anlığına hayal eden insanlar görüntüleri elleri titreyerek kapattı. Develerin su sevinci bazılarının için ısıtsa da bazıları susuz kalmanın ne demek olduğunu hayal etti. 

İşte 200 yıl sonra insanlar da böyle olacak... Görüntüleri izleyenler elleri titreyerek geri kapatıyor. Bir çölde çekildi - Resim : 1

ZIPLAYARAK KARŞILADI

Uzun zamandır Suudi Arabistan çöllerinde susuz kalan develer, suyu gördükten sonra sevinçten adeta dans etti. O anları kayda alanlar sosyal medyada paylaştıktan sonra binlerce beğeni aldı. Genel yavaş ve sakin hareketleriyle bilinen develerin çılgın hareketleri herkesi şaşırttı.