İşte Cemal Enginyurt'un Latif Şimşek'e saldırı olayının detayları...

Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt Tv100 canlı yayınında sınırı aştı, Gazeteci Latif Şimşek'in üstüne yürüdü. Pınar Işık Ardor ile Gündeme Dair programında yaşananlar bununla da bitmedi. Enginyurt ve koruması programa verilen arada Şimşek'i darp etti. Stüdyomuzdaki o üzücü anlardan detaylar...

Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Tv100 canlı yayınını sabote etti. Enginyurt, tartışma sınırlarını aşarak Gazeteci Latif Şimşek'in üzerine yürüdü. Latif Şimşek "Herkes saygı duyacak kardeşim. Bu ülkenin hakimini de savcısını da polisini de bu kadar küçümseyemezsiniz." dedi. Pınar Işık Ardor'la Gündeme Dair programına, yaşanan gerginlik nedeniyle ara verildi. İşte ne olduysa o anlarda oldu. Enginyurt ve koruması Latif Şimşek'i darp etti. 

Pınar Işık Ardor, diğer konuklar Barış Yarkadaş ve Doğan Çağlar'la birlikte Enginyurt'u sakinleştirmeye çalıştı. Araya Tv100 çalışanları da girdi. Ama öfkesi bir türlü geçmeyen Enginyurt, Şimşek'e saldırmaya devam etti.

Şimşek, kendini korumaya çalışırken bu kez de Enginyurt'un korumasının saldırısına uğradı. Koruma Şimşek'in arkasından saldırdı ve vurmaya başladı. Şimşek, program ekibi ve diğer konukların çabalarıyla stüdyodan güçlükle çıkarıldı. Enginyurt bu anlarda bile saldırı girişimini sürdürdü. Bir milletvekiline hiç yakışmayan bu çirkin görüntülerin ardından Tv100 yönetimi açıklama yaparak saldırıyı kınadı.

Cemal Enginyurt ve korumasının saldırısına uğrayan Latif Şimşek ilk kez açıklamada bulundu! "Böyle alçakça bir saldırı olamaz"Türkiye