İşte Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal çiftinin kızları Lalin bebek

Dün öğleden sonra doğum yapan Sinem Kobal ile eşi Kenan İmirzalıoğlu hastaneden ayrıldı. Kenan İmirzalıoğlu kızının pusetini taşırken, çiftin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

Kızları Lalin'i kucaklarına alan Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu çifti hastaneden ayrıldı. Çıkışta gazetecilere açıklama yapan çift, hayatlarının en mutlu günlerini yaşadıklarını belirtti.

Kenan İmirzalıoğlu, "Çok güzel bir duygu. Gerçekten çok mutluyuz. Allah bekleyen herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. İsteyenler de nasip etsin" dedi.

Sinem Kobal ise, "Sağlığı yerinde. Öğlen saatlerinde doğdu. Biz de çok heyecanlıyız. Bir anca evimize geçmek istiyoruz" diye konuştu.

Her anında Sinem'in yanındaydım

Gazetecilerin, "Kenan bey doğuma girdiniz mi?" şeklindeki soruya; "Evet. Her anında Sinem'in yanındaydım. Çok güzel duygular. Yalnız bazı haberler duyduk. "5 oda kapattı" şeklinde. Böyle bir şey yok. Tamamen asılsız. Zaten hastanenin pandemi tedbirleri vardı" diye konuştu.

Lalin isminin anlamı? Lalin ne demek? Lalin anlamı?

Ünlü oyuncular Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu çiftinin bir kız çocuğu sahibi olmak için gün saydığı biliniyor. Ünlü çiftin çocuklarına verecekleri isim sevenleri tarafından çokça merak edilirken, Lalin ismi verileceği öğrenilmişti.

Lalin isminin anlamı eski dilde kırmızı renkli olan anlamına gelmektedir. Yakut kırmızısı anlamını da taşımaktadır. Lalin ismi ayrıca çiçek anlamına da gelmektedir. Kökeni ise Türkçe, Arapça ve Farsça'dır.