İşte Marvel’in ilk Müslüman süper kahramanı

Marvel hayranlarının merakla beklediği ilk müslüman kahramanı Ms. Marvel yüzünü gösterdi.

İşte Marvel’in ilk Müslüman süper kahramanı

Marvel’in ilk Müslüman süper kahramanı Ms. Marvel’in yüzünü göstediği fragman geldi. 

 Marvel dizi ve film sektörüne yeni yapımlar sunmaya devam ediyor. Son olarak Marvel’ın ilk müslüman kahramanı Ms. Marvel dizisinden fragman yayınlandı.

Müslüman kahraman Ms. Marvel 8 Haziran’da çıkıyor
Marvel Sinematik Evreni, Disney Plus’ta yeni bir yapımla karşımıza çıkıyor. Marvel’ın ilk müslüman süper kahramanı olan Ms. Marvel’dan fragman yayınlandı. Dizinin çıkış tarihi de belli oldu. Ms. Marvel dizisi 8 Haziran’da Disney Plus’ta seyirciyle buluşacak.

İşte Ms. Marvel Fragmanı'nından ayrıntılar

Marvel’ın yeni dizisi Mr. Marvel’da Kamala Khan karakterini Pakistan uyruklu kanadalı aktris Iman Vellani oynayacak. Fragmanda Kamala’nın büyük bir Kaptan Marvel hayranı olduğunu görebiliyoruz. Hatta onun kostümüyle dolaştığı sahnelere de yer verilmiş. Kendisinin özel gücü olmayan Kamala, fantezi dünyasında yaşıyor. Ancak bir gün Kaptan Marvel’ın kullandığı ve kendisine özel güçler sağlayan bileziği Kamala’nın bulmasıyla olaylar değişir.

Dizinin oyuncu kadrosunda Iman Vellani,  Fawad Khan, Aramis Knight, Matthew Lintz, Saagar Shaikh, Mohan Kapur, Rish Shah, Zenobia Shroff, Yasmeen Fletcher, Travina Springer ve Laith Nakli gibi isimler yer alıyor. Kaynak: Megabayt