Eve erken gelen kadın, sevgilisini başka bir kadınla bastı!

Aldatıldığından şüphelenen ve eve erken gelen kadın, erkek arkadaşını başka bir kadınla yakaladı. O anları cep telefonuna kaydeden kadın, görüntüleri sosyal medyadan paylaştı.

Eve erken gelen kadın, sevgilisini başka bir kadınla bastı!

Erkek arkadaşının kendisini aldattığından şüphelenen bir kadın, işten eve her zamankinden daha erken geldi ve erkek arkadaşının onu aldattığını gördü.

ALDATILDIĞI ANLARI VİDEOYA ALDI
Sessizce eve giren kadın, erkek arkadaşını başka bir kadınla odada bastı. O anları cep telefonu ile kayda alan genç kadın, videoyu daha sonra sosyal medya devi TikTok'taki hesabından yayınladı.

Eve erken gelen kadın, sevgilisini başka bir kadınla bastı! - Resim : 1

"SUÇÜSTÜ YAKALADIM"
Kadın o anları, "Erkek arkadaşımın beni aldattığından şüphelendim. O nedenle beklemediği bir anda eve erkenden geldim. Ve kendisini suçüstü yakaladım" ifadeleri ile paylaştı.

"SEVGİLİSİ İLE ARTIK CADDELERDE YAŞAR"
Videoyu izleyen TikTok kullanıcıları, aldatılan kadına büyük destek verdi. Kadın, bir kullanıcın kendisine "Ben olsam ilişkiyi hemen bitirirdim" yorumuna ise "Zaten ilişkimi bitirdim. Bundan sonra benimle yaşamayacak. Sevgilisi ile artık caddelerde yaşar" sözleriyle cevap verdi. Video kısa süre içinde yüz binlerce kişi tarafından izlendi.