Kız arkadaşını öldürdü 'sex oyununda öldü' dedi

İsviçre Muralto'da bulunan lüks La Palma Au Lac otelinde genç bir kız ölü bulundu. 22 yaşındaki Anna Reed'in 32 yaşındaki sevgilisi Marc Schatzle, genç kızın sex oyununda öldüğünü iddia etti. Fakat yapılan otopsi sonucu Anna Reed'in erkek arkadaşı tarafından boğularak öldürüldüğü öğrenildi.

Kız arkadaşını öldürdü 'sex oyununda öldü' dedi

Milyoner at eğitmeninin 22 yaşındaki kızı Anna Reedİsviçre Muralto'da bulunan lüks La Palma Au Lac otelinde ölü bulundu. Genç kızın 32 yaşındaki sevgilisi Marc Schatzle durum üzerine sağlık görevlilerini aradı. Diğer otel konuklarının 501 numaralı odadan çığlık ve bağırışlarını duydukları Anna Reed'in otopsi sonucu boğularak öldüğü ortaya çıktı.  Boğularak öldürülen kızın vücudunda kesikler ve morluklar bulundu.

Kız arkadaşını öldürdü 'sex oyununda öldü' dedi - Resim : 1

Reed'in ölümünden iki ay önce Tayland'da tanıştığı sevgilisi Marc Schatzle'in Lugano'daki bir davada, içki, uyuşturucu ve tasarım malzemeleri yoluyla 40.000 sterlinden fazla borcu olduğu öğrenildi. 

Kız arkadaşını öldürdü 'sex oyununda öldü' dedi - Resim : 2

Borçlu sevgili Schatzle, kendisini terk etmekle tehdit ettiği söylenen kız arkadaşını borcunu ödemek için öldürdü. Genç kızın hesabında "25.000 sterlinden fazla" olduğu iddia edildi. Reed'in kredi kartı daha sonra otel asansöründeki bir panelin arkasına gizlenmiş olarak bulundu.