İtalya'da büyük skandal! Dünya böyle bir şeyi ne gördü ne duydu ne işitti ne de tahmin edebilirdi. Fotoğrafı görenler isyan bayrağı çekti

İtalya'da bulunan bir otel, tüm dünyada gündem olan bir skandala ev sahipliği yaptı. İkramların sunulduğu bir etkinlikte bikinili bir kadını çikolatayla kaplayıp müşterilerin önüne çıkardılar. Yaşanan olay tatilcilerden büyük tepki topladı.

İtalya'da büyük skandal! Dünya böyle bir şeyi ne gördü ne duydu ne işitti ne de tahmin edebilirdi. Fotoğrafı görenler isyan bayrağı çekti

İtalya'da bir otel bikini giydirilen kadını çikolata ile kaplayıp müşterilere adeta ikram etti. Müşterilerin tepki göstermesi sonrası otel yönetimi özür dilemek zorunda kaldı.

KADINI GÖRÜNCE ŞAŞKINLIK GEÇİRDİLER

Otelde öğleden sonra sandviçler, pasta ve hamur işleri gibi ikramların yapıldığı etkinliğe katılan tatilciler, açık büfe masasının üzerinde üzeri çikolata ile kaplı bikinili kadını görünce adeta oldukları yere çakıldı.

İtalya'da büyük skandal! Dünya böyle bir şeyi ne gördü ne duydu ne işitti ne de tahmin edebilirdi. Fotoğrafı görenler isyan bayrağı çekti - Resim : 1

"KADINI BİR NESNE OLARAK SERGİLİYORLARDI"

Olaya tepki gösteren tatilci Federico Mazzieri, "14 yaşındaki kızımla birlikteydik ve gördüğümüz manzara bizi şok etti. Şaşkınlık içindeydik. Kızım bana "Baba, ne kadar iğrenç, kadınların bir şeyler başarabileceği bir ülke değil bu' dedi. Otel yönetimi ne düşünüyordu acaba? Kadın figürünü bir nesne olarak sergiliyorlardı. Kadın çikolatayla kaplıydı ve yaklaşık yarım saat boyunca orada durmuştu. Otel, bir gün önce çikolata heykeli tanıtımı yapıyordu ve ne demek istedikleri açıktı." sözleriyle tepkisini dile getirdi.

ÖZÜR DİLEDİLER

Otel kaynaklarına göre, kadın eğlence ekibinden 20 yaşında bir üyeydi. Yapılan özür açıklamasında "Öncelikle otelimizde bulunan müşterilerimize en içten özürlerimizi sunmak isteriz.' sözleri söylendi.