İtalyan basını duyurdu! Galatasaray'a kötü haber! 12 milyonluk euroluk yıldızın transferinde rakip çıktı

Galatasaray’ın kadrosuna katmak için yoğun çaba harcadığı Leandro Paredes'in transferinde rakip çıktı. İtalyan basını Lazio’nun futbolcuyu kadrosuna katmak için Galatasaray ile yarışa gireceğini yazdı.

İtalyan basını duyurdu! Galatasaray'a kötü haber! 12 milyonluk euroluk yıldızın transferinde rakip çıktı

Transfer döneminin hareketleri takımları arasında yer alan Galatasaray, Angelino ve Kaan Ayhan transferleriyle defans hattını güçlendirdi. Gol yolları için Mauro Icardi’nin transferinde mutlu sona çok yakın olan Galatasaray, orta saha bölgesine transfer yapmak için de çalışmalarını sürdürüyor.

İtalyan basını duyurdu! Galatasaray'a kötü haber! 12 milyonluk euroluk yıldızın transferinde rakip çıktı - Resim : 1

GALATASARAY, PSG İLE ANLAŞMAYA VARDI

Bu kapsamda Paris Saint Germain takımında forma giyen Arjantinli orta saha oyuncusu Leandro Paredes'i kadrosuna katmak isteyen sarı kırmızılı takım, Fransız ekibiyle 6 milyon euro civarı bonservis bedeli konusunda anlaşmaya vardı. Sarı kırmızılılar, futbolcuyu ikna etmeye çalışırken yeni bir gelişme yaşandı.

İtalyan basını duyurdu! Galatasaray'a kötü haber! 12 milyonluk euroluk yıldızın transferinde rakip çıktı - Resim : 2

İTALYAN BASINI YAZDI

Tutto Mercato Web’de yer alan habere göre İtalya Serie A takımlarından Lazio, Leandro Paredes’i transfer etmek istiyor. Haberde Lazio’nun Galatasaray’a rağmen transferde umudunu kaybetmediği futbolcuyu kadrosuna katmak için çalıştığı kaydedildi.

İtalyan basını duyurdu! Galatasaray'a kötü haber! 12 milyonluk euroluk yıldızın transferinde rakip çıktı - Resim : 3

Transfermarkt’a göre değeri 12 milyon euro olarak gösterilen ve geçtiğimiz sezonu İtalyan ekibi Juventus’ta kiralık geçiren Paredes, çıktığı 39 maçta 1 gol attı, 2 asist yaptı.