İtalyan basını duyurdu! Trabzonspor transferde atağa kalktı! Onuachu'nun yeri 16 milyon euroluk golcü ile dolacak

Trabzonspor Kulübü, devre arası transfer döneminde kadrosuna katmaya çalıştığı İspanyol forvet Rafa Mir’i sezon sonunda transfer etmek için harekete geçti. İtalyan basını bordo- mavili ekibin devre arasında trasnfer edemediği yıldız futbolcuyu yeniden kadrosuna katmak istediği kaydedildi.

İtalyan basını duyurdu! Trabzonspor transferde atağa kalktı! Onuachu'nun yeri 16 milyon euroluk golcü ile dolacak

 Trendyol Süper Lig’de şampiyonluk yarışından uzak kalsa da Ziraat Türkiye Kupası’nda yoluna devam eden Trabzonspor’da gelecek sezon için kadro yapılanması da başladı. Özellikle Southampton takımından kiralanan golcü futbolcu Onuachu’nun bonservisiyle takımda kalması zor görünürken bordo-mavili ekip forvet transferi için harekete geçti.

İtalyan basını duyurdu! Trabzonspor transferde atağa kalktı! Onuachu'nun yeri 16 milyon euroluk golcü ile dolacak - Resim : 1

TRABZONSPOR TRANSFER İÇİN HAREKETE GEÇTİ

İtalyan basınının haberine göre Trabzonspor, İspanyol ekibi Sevilla’da forma giyen 26 yaşındaki forvet oyuncusu Rafa Mir’i kadrosuna katmak için harekete geçti.

Bordo-mavili ekip, Sevilla'yla ilk teması devre arasında kurmuştu. Trabzonspor, 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan 26 yaşındaki yıldızı satın alma opsiyonuyla kiralamak için masaya oturmuş ancak anlaşma sağlanamamıştı.

İtalyan basını duyurdu! Trabzonspor transferde atağa kalktı! Onuachu'nun yeri 16 milyon euroluk golcü ile dolacak - Resim : 2

SEVILLA BONSERVİSİ İÇİN 16 MİLYON EURO ÖDEDİ

Sevilla’nın 2021 yılının Ağustos ayında İngiliz ekibi Wolverhampton’dan 16 milyon euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı 26 yaşındaki Rafa Mir, bu sezon forma giydiği 22 maçta 696 dakika süre aldı. Mir bu maçlarda 3 gol attı, 1 asist yaptı. Futbolcunun kulübüyle 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.