İtalyan devinden ayrılacak 10 milyon euroluk yıldıza Galatasaray teklif yaptı! Gel 55 bin kişi önünde şov yap

İtalya'nın dev ekipleri arasında yer alan Roma'dan devre arasında ayrılarak PSG'ye geri dönecek 10 milyon euroluk bir yıldıza Galatasaray teklif yaptı. Sarı kırmızılı yöneticiler, "Gel 55 bin kişi önünde şov yap" diyerek yıldız oyuncuyu ikna edecek. Bilindiği üzere Ndombele'den istenilen verim alınamamıştı.

İtalyan devinden ayrılacak 10 milyon euroluk yıldıza Galatasaray teklif yaptı! Gel 55 bin kişi önünde şov yap

Süper Kupa'da kozlarını paylaşmak üzere Arabistan'a giden ancak maçın iptal olması nedeniyle yeniden Türkiye'ye dönen Galatasaray ve Fenerbahçe artık bir kez daha lige odaklandı. 

Süper Kupa'nın oynanacağı yeni tarihin önümüzdeki günlerde belli olması bekleniyor. Devre arası transfer döneminin yaklaşmasıyla birlikte ise iki ekip de eksiklerini belirlemeye başladı. Ndombele'den istediği verimi alamayan Galatasaray'ın bir süreden bu yana orta saha aradığı biliniyordu. 

İtalyan devinden ayrılacak 10 milyon euroluk yıldıza Galatasaray teklif yaptı! Gel 55 bin kişi önünde şov yap - Resim : 1

PORTEKİZLİ YILDIZA TEKLİF YAPILDI

Nico Schira'nın haberine göre sarı kırmızılar, devre arasında Roma'dan ayrılarak PSG'ye geri dönecek Portekizli orta saha oyuncusu Renato Sanches'e teklifte bulundu. PSG'nin oyuncuyu kadroda düşünmemesini koz olarak kullanacak sarı kırmızılıların, "Gel 55 bin kişi önünde şov yap" diyerek oyuncuyu ikna etmeye çalışacağı öğrenildi.