İtalyan muhabir duyurdu! Transfer rekabeti başladı! Fenerbahçe ve Beşiktaş, Süper Lig’in yeni yıldızını istiyor

Transfer çalışmalarına başlayan Fenerbahçe ve Beşiktaş, Antalyaspor forması giyen Bosna-Hersekli orta saha Dario Saric ile ilgileniyor.

İtalyan muhabir duyurdu! Transfer rekabeti başladı! Fenerbahçe ve Beşiktaş, Süper Lig’in yeni yıldızını istiyor

Trendyol Süper Lig’de milli takımlar için verilen aranın ardından heyecan 13.hafta maçlarıyla devam edecek. Takımların maçlar için mesaileri sürerken transfer çalışmaları da başladı. Bu kapsamda İtalyan spor muhabiri Nicolò Schira çarpıcı bir haber duyurdu.

İtalyan muhabir duyurdu! Transfer rekabeti başladı! Fenerbahçe ve Beşiktaş, Süper Lig’in yeni yıldızını istiyor - Resim : 1

FENERBAHÇE VE BEŞİKTAŞ İSTİYOR

Schira, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın Antalyaspor’da forma giyen Dario Saric ile ilgilendiğini ifade etti. İki takım futbolcu için henüz resmi teklifte bulunmadı.

FENERBAHÇE FUTBOLCU İÇİN ANTALYASPOR’LA GÖRÜŞTÜ

Ayrıca, Koray Geçgel’in haberine göre Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, futbolcuya olan ilgilerini yaklaşık 2 ay önce Antalyaspor cephesine bizzat iletti.

İtalyan muhabir duyurdu! Transfer rekabeti başladı! Fenerbahçe ve Beşiktaş, Süper Lig’in yeni yıldızını istiyor - Resim : 2

ANTALYASPOR’UN SATIN ALMA OPSİYONU VAR

Öte yandan Antalyaspor’un İtalyan ekibi Palermo’dan kiraladığı futbolcunun sözleşmesinde 1.2 milyon euro satın alma opsiyonu bulunuyor.

Transfermarkt’a göre değeri 1.6 milyon euro olarak gösterilen Bosna-Hersekli futbolcu, bu sezon Antalyaspor formasıyla 10 maça çıktı, 2 gol attı.

İtalyan muhabir duyurdu! Transfer rekabeti başladı! Fenerbahçe ve Beşiktaş, Süper Lig’in yeni yıldızını istiyor - Resim : 3