Can Yaman, İtalyan oyuncuyla birlikte! İşte ilk kare...

Ekranların yakışıklı oyuncusu Can Yaman “Sandokan” dizisi öncesi İtalya'da bir bomba diziye daha imzayı atmıştı. İtalyanca olan “Violet Like the Sea” projesinde ünlü oyuncu ve model Francesca Chillemi ile başrolü paylaşacak olan Yaman'dan ilk kare geldi. İşte detaylar...

Can Yaman, İtalyan oyuncuyla birlikte! İşte ilk kare...

Can Yaman'ın Sandokan projesinin çekimlerinin önümüzdeki yıla ertelendiğine, hayranları üzülmeye fırsat bulamadan oyuncudan, İtalya’da yeni dev bir anlaşmaya imza attığının haberi gelmişti.

Yaman eylül sonunda Roma ve Palermo çekilecek olan, RTI ile birlikte Matilde ve Luca Bernabei’nin Lux Vide’ı tarafından üretilen yeni dizi projesi “Violet Like the Sea”de ünlü model ve oyuncu Francesca Chillemi’yle başrol oynayacak.

Can Yaman, İtalyan oyuncuyla birlikte! İşte ilk kare... - Resim : 2

İlk kare geldi

Simona Tanzini’nin Conosci l’estate? adlı romanından uyarlanan dizi gerilim ve komedi unsurlarını bir arada barındırıyor. Dizinin çekimleri başladı ve Can Yaman ilk çekim gününden kareyi Instagram hesabından takipçileriyle de paylaştı.

Can Yaman, İtalyan oyuncuyla birlikte! İşte ilk kare... - Resim : 4

İtalya’nın en güzel kadınlarından biri olarak tanımlanan ve Can Yaman’ın başrolü paylaştığı Chillemi’nin de yer aldığı fotoğraf Can Yaman hayranları tarafından kısa sürede binlerce beğeni aldı.