İtalya'nın en büyük ikinci devi de Fenerbahçe'nin parlayan yıldızı için devreye girdi. Teklifleri 17 milyon euro

İtalya'nın en büyük kulüpleri arasında yer alan Inter'in de Fenerbahçe'nin parlayan yıldızı Ferdi için nabız yokladığı ortaya çıktı. Teklifleri ise 17 milyon euro.

İtalya'nın en büyük ikinci devi de Fenerbahçe'nin parlayan yıldızı için devreye girdi. Teklifleri 17 milyon euro

Fenerbahçe taraftarlarının son günlerde en çok merak ettiği soruların başında Ferdi Kadıoğlu'nun transfer meselesiyle ilgili sorular geliyor. 

Sarı lacivertli takımın sezon sonunda ligi şampiyon olarak bitirmesinin ardından Ferdi Kadıoğlu'nun da takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Fakat Ferdi performansını artırdıkça Avrupa devleri de peşine takılmaya devam ediyor. 

INTER NABIZ YOKLAMAYA BAŞLADI

Ferdi için son olarak İtalya'nın ikinci dev kulübü olarak görülen Inter'in nabız yoklamaya başladığı iddia edildi. 

İtalya'nın en büyük ikinci devi de Fenerbahçe'nin parlayan yıldızı için devreye girdi. Teklifleri 17 milyon euro - Resim : 1

OCAK'TA GELECEKLER 

Sporx'te yer alan habere göre Inter, Ocak transfer döneminde Ferdi Kadıoğlu için Fenerbahçe'nin kapısını 17.000.000€ ile çalacak.

TARAFTARLAR RAKAMI DÜŞÜK BULDU

Ancak Fenerbahçeli taraftarlar, Ferdi Kadıoğlu için böyle bir rakamın düşük olduğunu ifade ederek kesinlikle transferine onay verilmemesini talep etti. Ferdi ile Alman devi Bayern Münih'in de ilgilendiği öne sürülüyordu.