İtalyan hemşirenin paylaşımı ülkede deprem etkisi yarattı

Çin'de başlayan koronavirüs salgını hız kesmeden dünyaya yayılmaya devam ediyor. İtalya'da tamamı 'kırmızı bölge' ilan edilen ülkede 60 milyona yakın insan karantina altında. Milan'da hemşire olarak çalışan Alessia Bonari'nin paylaşımı ise ülkede deprem etkisi yarattı.

İtalyan hemşirenin paylaşımı ülkede deprem etkisi yarattı

Ülkede koronavirüsten en çok etkilenen şehirlerden biri olan Milan'da hemşire olarak çalışan Alessia Bonari koruyucu kıyafetini giydikten sonra saatlerce tuvalete gidemediği ve su bile içemediğini yazdı. Genç kadının paylaşımında yüzündeki detay da dikkat çekti.

Koruyucu maskenin yüzünde derin izler bıraktığı görülen Bonari, "Ben de korkuyorum alışverişe gitmemekten değil, işe gitmekten, yanlışlıkla kirli eldivenlerle kendime dokunmaktan" paylaşımında bulundu.

İtalyan hemşirenin paylaşımı ülkede deprem etkisi yarattı - Resim : 1

Bonari, "'Fiziksel olarak yoruldum çünkü koruyucu cihazlar kötü, laboratuvar önlüğü beni terletiyor ve giyindikten sonra artık banyoya gidemiyorum ya da altı saat su içemiyorum." ifadelerini kullandı.

Elena Pagliarini isimli bir diğer İtalyan hemşire de hastanede uzun saatler boyunca çalışması nedeniyle bir masa üstünde uyuya kaldığı görüntüleri paylaştı.

İtalyan hemşirenin paylaşımı ülkede deprem etkisi yarattı - Resim : 2