İtalyanlar duyurdu! Fenerbahçe’ye dünya yıldızı stoper! Transfer olursa taraftarlar havalimanına akın eder

Fenerbahçe’nin İtalyan ekibi Juventus’un kadro planlamasında yer almayan Leandro Bonucci ile ilgilendiği ifade edildi. Futbolcunun ailevi sebeplerden dolayı İtalya’ya kalmak istediği belirtildi.

İtalyanlar duyurdu! Fenerbahçe’ye dünya yıldızı stoper! Transfer olursa taraftarlar havalimanına akın eder

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe defans bölgesine Alexander Djiku’yu transfer etti. Udinese takımında forma giyen Rodrigo Becao’nun transferinde büyük aşama kaydeden sarı lacivertliler hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

İtalyanlar duyurdu! Fenerbahçe’ye dünya yıldızı stoper! Transfer olursa taraftarlar havalimanına akın eder - Resim : 1

TAKIMIN KAMP KADROSUNDAN ÇIKARILDI

İtalyan basınında yer alan habere göre sarı lacivertli takımın, Juventus’un ABD’de yapacağı kampın kadrosundan çıkarılan Leandro Bonucci ile ilgilendiği ifade edildi.

FENERBAHÇE İLGİLENİYOR

SKY Sport’tan Di Marzio da bu girişimi doğruladı. Marzio, Fenerbahçe’nin futbolcuyla ilgilendiği belirtti. 36 yaşındaki tecrübeli savunmacının ailevi sebeplerden dolayı İtalya’da kalmak istediği kaydedildi.

Transfermarkt’a göre değeri 1,5 milyon euro olarak gösterilen Bonucci, İtalyan ekibinde geçen sezon 26 maça çıktı, 2 gol attı.

Tecrübeli futbolcu kariyerinde Inter, Inter Primavera, Pisa Sporting Club, SSC Bari, Treviso FBC 1993, Milan ve Juventus formaları giydi. Kariyerinde 664 maça çıktı, 12 gol attı.