İtfaiye ekipleri, gelen ihbarla birlikte oraya koştu. Kıyıdan yaklaşık 200 metre uzakta buzun içinde tir tir titriyordu

ABD eyaleti New Hampshire'daki itfaiyeciler, gelen ihbarla birlikte zavallı canlıyı kurtarmak için o bölgeye koştu. Kıyıdan yaklaşık 200 metre uzakta buzun içinde tir tir titriyordu. İtfaiyeciler, geyiğin buzlu suyun içine düşmeden önce etrafta dolaştıklarını öğrendi. Sudan çıkarıldığında yorgun ve bitkin olduğu açıklandı.

İtfaiye ekipleri, gelen ihbarla birlikte oraya koştu. Kıyıdan yaklaşık 200 metre uzakta buzun içinde tir tir titriyordu

ABD eyaleti New Hampshire'daki itfaiyeciler, gelen ihbarla birlikte zavallı canlıyı kurtarmak için o bölgeye koştu. Kıyıdan yaklaşık 200 metre uzakta buzun içinde tir tir titriyordu. İtfaiyeciler, geyiğin buzlu suyun içine düşmeden önce etrafta dolaştıklarını öğrendi. 

İtfaiye ekipleri, gelen ihbarla birlikte oraya koştu. Kıyıdan yaklaşık 200 metre uzakta buzun içinde tir tir titriyordu - Resim : 1

TEHLİKEDE OLDUĞU BİLDİRİLDİ

Gilmanton İtfaiyeciler Derneği, Facebook'ta yaptığı bir paylaşımda, Pazar sabahı halkın Crystal Lake'te bir geyiğin tehlikede olduğunu bildirmesi üzerine ekiplerin tepki gösterdiğini söyledi.

İtfaiye ekipleri, gelen ihbarla birlikte oraya koştu. Kıyıdan yaklaşık 200 metre uzakta buzun içinde tir tir titriyordu - Resim : 2

BUZUN İÇİNDEN GEÇTİĞİ TESPİT EDİLDİ

Gönderide, "Olay yerine varıldığında, kıyıdan yaklaşık 200 metre uzakta bir geyiğin buzun içinden geçtiği tespit edildi" denildi. Ekipler, buz kurtarma işlemini gerçekleştirmek için Alton İtfaiye Departmanı ile birlikte çalıştı. Gönderide, "Geyik kurtarıldı, yorgundu, bitkindi ve titriyordu, ancak en son etrafta dolaşırken görüldü" dedi.