İtfaiyeci bir anda alevlerin arasında koşmaya başladı. Saniyeler sonra bunu yapmasının bir sebebi olduğu anlaşıldı

Bir Fransız itfaiyeci ateşe verildikten sonra saniyeler içinde 272 metre mesafeyi koşarak Guinness Dünya Rekoru kazandı. İtfaiyeci, koruyucu kıyafetlerini giyip tüm önlemleri almayı ihmal etmedi. İtfaiyeci tüm riskleri göze alarak gerçekleştirdiği korkunç rekorun ardından medyaya, ateşe olan tutkusundan ve bundan vazgeçemediğinden bahsetti.

39 yaşındaki Jonathan Vero, koruyucu bir giysi giydi ve Haubourdin'de bir pistte ateşe verildi ve oksijensiz en uzun mesafe tüm vücut yanık koşusu rekorunu kırdı. Vero ilk 100 17 saniyede tamamladı ve oksijensiz 100 metrelik en hızlı tüm vücut yakma sprinti için ikinci bir rekor kırdı.

İtfaiyeci bir anda alevlerin arasında koşmaya başladı. Saniyeler sonra bunu yapmasının bir sebebi olduğu anlaşıldı - Resim : 1

ATEŞLE OYNAMAYI ASLA BIRAKMADI

Her iki rekor da daha önce 24.58 saniyede 200 metre koşan ve ilk 100 metreyi bitiren İngiliz Antony Britton'a aitti. Vero hem itfaiyeci hem de profesyonel dublör olarak çalışıyor. GWR'ye "her zaman ateş tutkusu olduğunu" ve "onunla oynamayı asla bırakmadığını" söyledi.