İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Yücel Coşkun tv100'de açıkladı: İYİ Partili olmayan 3 isim, İYİ Parti İBB Başkanı olmak için beyanda bulundu

tv100’ün ilgiyle izlenen Kübra Par’la Farklı Açılar programına konuk olan İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Yücel Coşkun, İBB Başkanlığı için, "Kamuoyunun bildiği ama İYİ Partili olmayan 3 isim, İYİ Parti İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı olmak için beyanda bulundu. Resmi bir müracaat değil, haftada bir görüşmelerimizi yapıyoruz." ifadelerini kullandı.

Marmara Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Barış Doster, Hukukçu Bışar Özbey,  Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, Gazeteci Gürkan Hacır ve Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, Kübra Par'la Farklı Açılar programına konuk oldu. İYİ Parti'nin İBB için görüştüğü adaylar programda masaya yatırıldı.

"İYİ PARTİLİ OLMAYAN 3 İSİM İYİ PARTİ İSTANBUL BÜYÜK ŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI OLMAK İÇİN BEYANDA BULUNDU"

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Yücel Coşkun'un açıklamaları şöyle:

"İBB için görüştüğümüz kıymetli adaylarımız var. Bunları genel merkezimizde paylaşıyoruz. İstanbul’da iddialı bir isimle çıkma arzusundayız. Şu anda İstanbul’da üç kıymetli arkadaşımız İstanbul Büyük Şehir Başkanlığı'na niyetli. Kamuoyunun bildiği ama İYİ Partili olmayan 3 isim, İYİ Parti İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı olmak için beyanda bulundu. Resmi bir müracaat değil, haftada bir görüşmelerimizi yapıyoruz." dedi.