Akşener: 15 bin lira ikramiyeniz hesaplarınızda olacak

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Nevşehir'de vatandaşlara hitap etti. 14 Mayıs seçimleriyle ilgili mesajlar veren Akşener, "Emekli kardeşlerim göreceksiniz, 15 bin lira ikramiyeniz hesaplarınızda olacak. 100 bin öğretmen tayini yapacağız bir ay içinde. Köy okullarını yeniden açacağız." dedi.

Akşener: 15 bin lira ikramiyeniz hesaplarınızda olacak

Nevşehir'de vatandaşlara hitap eden Akşener, "Emekli kardeşlerim göreceksiniz, 15 bin lira ikramiyeniz hesaplarınızda olacak." ifadelerini kullandı.

Akşener'in açıklamalarından satır başları şöyle:

Atanamayan öğretmenler var aranızda. Rektörlerin, dekanların özel kaleminde bir ay çalışıp en iyi maaşlarla kadro alanlar bu ülkede. Ayısı olan dayısı olanlar atanıyorsa batsın bu dünya!

Emeklileri dinledim 5 farklı emekli maaşı var. Başladım çözümü üretmeye. Ve dedim ki en düşük emekli maaşı asgari ücret düzeyinde olsun. 7 bin 500 yaptılar yetmez.

Emekli kardeşlerim kurban kesebilecek misin? Geçen sene 5 bin lira olan kurban bu yıl 15 bin. Karar vereceksiniz onun gereğini yerini getirmek istiyorsanız oy vereceksiniz. Bir Meral'e bir Kemal'e oy vereceksiniz. Emekli kardeşlerim göreceksiniz, 15 bin lira ikramiyeniz hesaplarınızda olacak. 100 bin öğretmen tayini yapacağız bir ay içinde. Köy okullarını yeniden açacağız.

Bütün her şey bu tür konuşmalar üzerinden, projeler üzerinden rekabet edilmesi gerekirken doğduğumuz yer, inançlarımız üzerinden birbirimize düşman edilen bir dil var.