İYİ Parti Lideri Akşener'den İmamoğlu ve Yavaş'a sert sözler: Dünün mağdurları, bugünün zorbaları oldular

Ankara'da katıldığı bir iftar programında açıklamalarda bulunan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'a sert sözlerle yüklendi. "Bir zamanlar haksızlığa uğradığımızda yanına koştuğumuz dünün mağdurları, bugünün zorbaları oldular" diyen Akşener, "Mansur Yavaş, artık CHP Genel Merkezi'nin ev kölesi olmuştur." ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Lideri Akşener'den İmamoğlu ve Yavaş'a sert sözler: Dünün mağdurları, bugünün zorbaları oldular

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara'da bir iftar programında konuştu. Yerel seçime 3 gün kala CHP'nin İstanbul ve Ankara büyükşehir belediye başkanları Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'a çok sert sözlerle yüklenen Akşener, iki isim için de "hain ve zorba" ifadelerini kullandı.

"HEPSİNİN HAİNLİK ETTİĞİ BİZ OLDUK"

"Mansur Yavaş, CHP'den aday gösterilmek istenmediğinde yanında biz durduk." diyen Akşener, "Ekrem İmamoğlu hapis cezası aldığında Saraçhane'ye koşan bir tek biz vardık. Ama hey hat. Bugün geldiğimiz noktada, aldığımız o karara saygı göstermek yerine, hepsinin teker teker hainlik ettiği de biz olduk. İYİ Parti oldu." dedi.

"BİZE HER TÜRLÜ AHLAKSIZLIĞI YAPTI"

"Bir zamanlar haksızlığa uğradığımızda yanına koştuğumuz dünün mağdurları, bugünün zorbaları oldular." ifadelerini kullanan Akşener, "Biz onlardan ahlak bekledik, onlar bize her türlü ahlaksızlığı yaptı." diye konuştu.

"BU PİŞKİNLİĞE ŞAŞIRDIM"

Akşener, açıklamalarında şöyle konuştu:

"Seçimlere hür girme kararı aldığımızdan beri Antalya'daki, İstanbul'daki belediye meclis üyelerimiz istifa ettirildi. Pazarlıkların en çirkini burada Ankara'da oldu. Mansur Yavaş, geçenlerde çıktığı televizyon programında olanı biteni itiraf etti. Partimizden istifa ettirdiği il, ilçe başkanlarının, Ankara teşkilat mensuplarımızın kendisiyle çalıştığını söyledi. Biz bunları zaten biliyorduk. Bunu alenen televizyonda itiraf etmesine, bu pişkinliğe şaşırdım. Böyle bir ahlaksızlıkla böbürlenen bu şuursuzluğa şaşırdım. Mansur Yavaş, artık CHP Genel Merkezi'nin ev kölesi olmuştur."