İYİ Parti lideri Meral Akşener: Vallahi beni kimse duymadı!

Artvin'de konuşan İYİ Parti lideri Meral Akşener "5 arkadaşımla Kılıçdaroğlu'nu ziyaret ettim. 'İstanbul ve Ankara belediye başkanlarından birini aday edecekseniz biz varız' dedim, ikisini de aday etmeyeceksiniz her iki arkadaşımız da uyarın çünkü seçmeni taraftar haline futbol kulübü haline getiriyorlar dedim. Vallahi beni kimse duymadı. Hayat boyunca kimse duymadı. Neyse kabahatler benim olsun önemli değil fakat asıl mesele şu; biz İstanbul'u alarak Türkiye'yi alamıyormuşuz" dedi.

İYİ Parti lideri Meral Akşener: Vallahi beni kimse duymadı!

31 Mart yerel seçim kampanyası kapsamında Artvin’e gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Artvin Belediyesi ziyaret edip belediye tarafından organize edilen iftar programına katıldı. 

"İSTANBUL'U ALARAK TÜRKİYE'Yİ ALAMIYORMUŞUZ"
İstanbul'u alarak Türkiye'nin alınamadığını ifade eden Akşener, "Sizin dertlerinizin konuşulmadığı seçimler yaşandı. Biz bunu ortadan kaldırmak amaçlı ittifak teklif ettik. Oturduk masaya ben arkadaşlarıma dedim ki; İYİ Parti kazanacak ama Türkiye kaybedeceksek, İYİ Parti’nin kaybetmesini kabul edin birinci önceliğimiz Türkiye ve Türk milleti. Bunun üzerine biz seçimi bitirdik. Şimdi geldik 2023 seçimine işte o zaman anladım bu tahterevalli çok rahatmış. Ben 21 Eylül ayında 5 arkadaşımla birlikte Sayın Kılıçdaroğlu'nu ziyaret ettim. Ben kendisine dedim ki, İstanbul ve Ankara belediye başkanlarından birini aday edecekseniz biz varız. Şayet ikisini de aday etmeyeceksiniz her iki arkadaşımız da uyarın çünkü seçmeni taraftar haline futbol kulübü haline getiriyorlar dedim. Vallahi beni kimse duymadı. Hayat boyunca kimse duymadı. Neyse kabahatler benim olsun önemli değil fakat asıl mesele şu; biz İstanbul'u alarak Türkiye'yi alamıyormuşuz. Ve bu işten herkes memnunmuş benim anladığım bu oldu." dedi.