İYİ Parti lideri Meral Akşener’den CHP’ye tepki: Esenyurt’ta demleniliyor

İYİ Parti lideri Meral Akşener, CHP ve DEM Parti arasında Esenyurt için yapılan 'kent uzlaşısı' ile ilgili "Bize hakaret edenler başkalarının gösterdiği adayların karşısında tek kelime etmediler. Ve ne mutlu ki İstanbul'da ve Türkiye'de ilçelerimizde hemen hemen her parti kendi adayını göstermek durumunda kaldı. Esenyurt'un bir özelliği var. Esenyurt'ta demleniliyor." dedi.

İYİ Parti lideri Meral Akşener’den CHP’ye tepki: Esenyurt’ta demleniliyor

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Esenyurt’ta iftar programına katıldı. Akşener’e iftar programında İYİ Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Buğra Kavuncu ile İYİ Parti Esenyurt Belediye Başkan adayı Muharrem Yıldız eşlik etti.

“ESENYURT'TA DEMLENİLİYOR”
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Esenyurt’ta yapılan ittifakla ilgili “Seçime gidiyoruz ve bu seçimlere giderken bir karar aldık. Hür ve müstakil kararımızın bu kadar rahatsız ettiği bir Türkiye'de demek ki çok doğru bir iş yapmışız. Ülkemize karşı çok iyi bir iş yapmışız. Bize hakaret edenler başkalarının gösterdiği adayların karşısında tek kelime etmediler. Ve ne mutlu ki İstanbul'da ve Türkiye'de ilçelerimizde hemen hemen her parti kendi adayını göstermek durumunda kaldı. Esenyurt'un bir özelliği var. Esenyurt'ta demleniliyor. Ne Esenyurt'muş kardeşim” dedi.